Acele yok.. :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Acele yok.. :mrgreen:
"CaRPe DieM"
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Olmus olmus,bursa da cok saglam bir etkinlik daha olmus![]()
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Presto Home T100
İzmir
B Rh (+)Bursada en çok özlediğim yollardan biri Orhaneli yoludur, baraja doğru bir geziniz olursa bol jfotoğraf çekerseniz çok sevinirim... Tabi birde Uludağ yolundan Bursanın gece ışıl ışıl manzarasını unutmamak lazım...
Konu Özlemkayra tarafından (11.March.2013 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.
Bayandan Motorcu Olmaz Diyenlere inat...
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)O yolda sürmek çok keyiflidir. Bazı arkadaşlar bilir. Baraj manzarasını. Tekrar bişeyler düşünüyoruz siz de davetlisiniz zaten :D
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Presto Home T100
İzmir
B Rh (+)Teşekkür ederim davetiniz için üniversiteden halen daha diplomamı almadım, kaç yıldır uğrayamadım, bu yaz herşey yolunda giderse gelmeyi düşünüyorum açıkçası, eminim Bursa çok değişmiştir, en son 5 sene önce gelmiştim, o zaman bile çok kalabalık gelmişti bana, halen daha raylı sistemi sevmiyorum, santral garajdan üniversiteye tek dolmuşla giderdik...
Bayandan Motorcu Olmaz Diyenlere inat...
mct 250 cc
bursa
B Rh (+)Özgür bu pazar için bir etkinlik düzenlesene :D bir fikir olarak çınarcık diyorum .Geçen sene bursa choppersın sezon açılış etkiliğinde çalmıştım tigem diye bir tesis war denize 0 falan orda mola olabilir benim çok hoşuma gitmişti orası sadece bir fikir olarak söylüyorum ..Bu pazar hava güzel olursa bieşyler yapalım
V strom
istanbul
0 Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)