motorcu arkadaşım olmadığından o baraj senin bu göl benim tek başıma takılıyorum sizler istanbuldasınız galiba abiler. bu arada gezilerde giydiğiniz t-shirt lerden temin etme şansım varmı..sevgi ve saygılarımla
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
raptor 250 e9
ankara
A Rh (+)motorcu arkadaşım olmadığından o baraj senin bu göl benim tek başıma takılıyorum sizler istanbuldasınız galiba abiler. bu arada gezilerde giydiğiniz t-shirt lerden temin etme şansım varmı..sevgi ve saygılarımla
Regal Raptor DD250E10 Spyder
İstanbul
0 Rh (+)Hoşgeldin Birçoğumuz istanbuldayız ancak ankaradada dostlarımız var tabiki onlara ulaşabilirsin,T-shirt konusuna gelince satış olacağı zaman takip edersen satın alabilirsin hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz hatta oylamaya sende katıl hangi t-shirti beğenirsen oy ver.
İnandıklarım uğruna sürüyorum
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Hoşgeldin. T-shirt henüz karar aşamasında. Baskı yapıldığında buradan da duyurulur hatta talebe göre bastırılır diye düşünüyorum. Forumu takipte ol.
Herkes İstanbuldan değil bu arada farklı illerden de birçok kişi var. Ben mesela SAKARYA![]()
Gv 650
istanbul
A Rh (+)hosgeldin kardeşim aramıza.hep beraber oldugumuz kadar gucluyuz motor uzerindeyken.Aramızda balıgada cıkan cok kişi var bende balıktan dondum hatta bıraz onceButun toplantılara ve gorusmelerde tanısmak umidiyle
DD250E-10
bursa
B Rh (+)hoşgeldin o t.shirtleri bende bekliyorum :D

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba mustafa ankara kadromuzda kalabalık yakalşık 15 kişiye geldi oluşum sürecindeler sende forumları takip et aralarına katılıl![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)