Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CrimsonLove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Rodaj bakımı, egsoz açtırma , ayna değişimi..

bildiğiniz üzere geçen ay aldığım spyder model raptor'umu 600 km'sinde rodaj bakımına götürdüm...

2 gün sallamalarının ardından 3. günde alıp 'benim kendim aldığım 20/5 yağ' değişimini yaptılar yalandan vidalarına bakıp rodaj bakımı bitti diyip 30 lira talep ettiler..

sorum şu, rodaj bakımı sadece yağ değişimi midir ?

başka bakılması gereken bir şeyler yokmuydu?

rodaj bakımında ücret talep edilirmi?

bir diğer konu egsoz açtırma, yine her zaman dedikleri gibi rodaja geldiğinde egsozunu açarız dediler...

önce arka büyük boruyu söküp sesini açtılar ( açarken boruların devamına bağlı olduğu 2 orjinal vidayı kırdılar ) sonra polis çevirir sıkıntı çıkar 1000 km'de gel katalizatorunu sokelim veya bir egsozcuya götür açtır içini dediler...

vidayı kırdığını dile getirdiğimde nikelajcıya gider getiririm haftaya cevabını alarak idareten 2 somun taktılar ve egsozum dışa doğru bombelendi :=)

sorarım size ne yapmalı ? :|

sağ aynamda aşırı titremeden görüntü bozukluğu aldığımdan beri vardı, yine dile getirdim 2 tane çöp sıkıştırıp gerek yok dediler, ısrar ettiğimdede haftaya pazartesi sipariş ederiz garantiden gelir dediler...

egsozun içinimi açtırmalı?
    borusunumu çıkartmalı?
    katalizator nedir? onu mu çıkartmalı, katalizator'un çıkarılmasının motora performans ve rahatlık katacağını söylediler...acaba gerçekten öylemi yoksa baştan savmak için mi yaptılar....

yorumlarınız benim için çok değerli...:?

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ilk once sunu soyliyim dostum

Ilk bakimda sadece malzeme ucreti talep edilir, yag buji vb vs iscilik yoktur.

Kirdiklari bir adet vida ise genede temin ettir o vida icin bile servis formu al
    Egerki egzosta bir zarar verdilerse kendi hatalaridir yenisi ile hasar verilen parcayi degistirmelidirler.

Yani servis isteyerek veya istemeyerek garantili araca bir mudahelede bulunurlarsa degisen,hasar VERDIKLERI, yapilan yapilmayan hersey icin

Tutanak tutturun yetlili servis kasesi ile ;)

Servis hos baksin veya bakmasin siz tuketicisiniz kanun ne diyorsa yapmak zorundalar.

Egzostu actirmayi kestirmeyi bilmem ici bos egzost benimkinin performansini dusuruyordu ama sesi gayet iyi oluyordu

sifir motor daha susturuculara dokunmayin bence

susturuculara ellemeden egzostun tam ucunu actirin yani egzostun agzini kapayan metal parcayi cikartin gayet tatmin eder ;)

Tahmin ediyorumki servisiniz redline

Mumkunse degistirin
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ilk once sunu soyliyim dostum

Ilk bakimda sadece malzeme ucreti talep edilir, yag buji vb vs iscilik yoktur.

Kirdiklari bir adet vida ise genede temin ettir o vida icin bile servis formu al
    Egerki egzosta bir zarar verdilerse kendi hatalaridir yenisi ile hasar verilen parcayi degistirmelidirler.

Yani servis isteyerek veya istemeyerek garantili araca bir mudahelede bulunurlarsa degisen,hasar VERDIKLERI, yapilan yapilmayan hersey icin

Tutanak tutturun yetlili servis kasesi ile ;)

Servis hos baksin veya bakmasin siz tuketicisiniz kanun ne diyorsa yapmak zorundalar.

Egzostu actirmayi kestirmeyi bilmem ici bos egzost benimkinin performansini dusuruyordu ama sesi gayet iyi oluyordu

sifir motor daha susturuculara dokunmayin bence

susturuculara ellemeden egzostun tam ucunu actirin yani egzostun agzini kapayan metal parcayi cikartin gayet tatmin eder ;)

Tahmin ediyorumki servisiniz redline

Mumkunse degistirin
    valla dediğim gibi emil gittim benzinlikten kendi yağımı aldım 24 tl'ye , adam 2 saat bekletti azcık samimiyetimiz var diye bekledik tek yapılan motoru içeri aldılar soğumasını beklediler yağını boşalttılar sağına soluna baktılar yağı koydular, egsozu cıkartırken 2 adet somunu kırdılar dediğim gibi talep ettim getireceklerini söyleidler pazartesiye bakalım, iyi hoş güzel diyorsun da istanbulluların ali ustası gibi bi usta bulmamız mümkünmü ankaradaa?

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Soyle bi bulusabilsek ustayla tanistircamda :D

Iyi kotu bi Ali ustam var :D
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    biz pazar buluştuk arkadaşım sen fire verdin

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CrimsonLove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz pazar buluştuk arkadaşım sen fire verdin

Keyfi vermedim heralde sehir disindaydim :D ondan once seymenlere gittigimizde sen fire verdin :D

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keyfi vermedim heralde sehir disindaydim :D ondan once seymenlere gittigimizde sen fire verdin :D
    bende keyfi vermedim sağlık nedenlerinden ötürü :evil:

önümüzdeki maçlara bakıcaz artık emil bey, bize 'GÜVENİLİR' bir usta ayarla abonesi olalım yeterki güven sağlasın ve kazıklanmayalım

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CrimsonLove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende keyfi vermedim sağlık nedenlerinden ötürü :evil:

önümüzdeki maçlara bakıcaz artık emil bey, bize 'GÜVENİLİR' bir usta ayarla abonesi olalım yeterki güven sağlasın ve kazıklanmayalım

Tamamdir iste durum esit :D

ben neredeyse 1 yildir gormedigim abimin dogum gunune gittIm :D

Usta kolay beyfendi onumuzde maclarda kahvaltidan sonra gideriz bi check up a :D

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    redline ı şikayet edebileceğimiz bir yer yok mu ya.:?:

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    redline ı şikayet edebileceğimiz bir yer yok mu ya.:?:
    sorma adam o kadar yüzsüz ki şikayet bile etmek istemiyorum sürekli bi baştan savma havası

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)