Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

burak_332 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak tekin
    öğrenci
     Dd 250e-2
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Zincileme düştük....

Bugün Evden çıktım klometra saatim bozuk olduğu için sefaköye motorland a gittim ilgilendiler sağolsunlar ordan çıktım Şirinevlere gittim yazlık baf aldım kendime ordan Merter'e geçicektim hem Raptors'tan birilerine rastlarım belki tanışırız die düşündüm. Şirinevlerden e5 e bağlanan bir dönemeç vare biraz hızlı girmişim yatıramadımda motoru istediğim gibi (biraz konta özürlüyümde yola fırlamamak için ön fırene asılnca o hızla yattım motorla tam birleşen beyez yerde refüj deniyor sanırım. baktım baya benzin koktu korktum uzaklaştım hemen meğersem motor yatınca biraz benzin yağ karışımı taliye etmiş. oturdum kenarda bi sigara yaktım. Aradım arkadaşı durumu anlatım grenajtan bi somun çıktı, gelince taktık hallettik motorun koruma demiri epey çizildi onun dışında bişey yok. Baktım geçtiğim yerden bir bayan cbr 125 le geliyor tam dönerken bana baktı devam etti az ilerde oda düştü:S hemen yanına gittim motoru benimkini yanına çektik. Dirsekleri sıyrılmıştı hafif bişeyi yoktu. Bi ekip arabası geldi sordular işte iyimisiniz felan yardımcı oldular saolsunlar sonra onlar gitti biz arkadaşımı bekliyorduk, derken motorlu 2 trafik ekibi yanaştı yavaşça nası düştünüz die sordular bizde yolu anlattık öyle lafa daldık belediyeye mi haber verelim die derken şangııır die bir ses!! adam cbf 150'liyle bir kaydı motoru benımkını yanına kadar geldi baya zor kalktı ayağa dizi yara aldı onunda canı yanıyodu baya onuda kenara aldık 3ledik. toparlanınca devam ettik. Buda tuhaf bir tecrübe oldu:S şunuda ekliyim başta dizliklerim olmasaydı dizim kesinlikle kötü hasar alırdı. eldivenlerimde montumda yaralanmamı önledi. Lütfen ekipmanlarımız tam olsun bunlara dikkat edelim

cengiz dağdeviren
    inş.tek.
     regal daytona
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Cok. Gecmis olsun benimde cogunlukla kullandigim yol.Allah beterinden korusun

live to ride - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sedat Karakurt
    Canon
     Regal Raptor DD250E10 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Aman üstad çok geçmiş olsun ekipman iyiki sağlammış sendede yoksa kötü sonuçlar doğurabilirdi,Tekrar geçmiş olsun.
    İnandıklarım uğruna sürüyorum

teoman25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teoman mete çakıcı
    Öğretim Görevlisi
     Kawasaki VN900 Custom Special
     Burdur
    Beğenmiş
    298
    Beğenilmiş
    101
    hocam allah korumuş.. sende tedbiri elden bırakmamışsın çok şükür. büyük geçmiş olsun yaa

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Burak çok geçmiş olsun .
    Bahsettiğin yeri biliyorum ucuz atlatmışsın.Hata sende değil ,yolda.O yolu tasarlayıp onay veren mühendiste.Valla bu mühendisler ne kullanıyor bilmiyorum içtikleri bir şey mi yaramıyor aldıkları havada mı bir şey var ,hiç bir fikrim yok . O yolları yapan mühendislerin taaaaa ........... seveyim.Büyük şehir belediyesi İnşaat mühendisi yerine tarım mühendisilerine iş veriyor ucuza gelsin diye herhalde .Adamların fizik kuralları diye birşeyden haberi yok bırak dinamik hesaplamayı.

Hele şu aralar kavşaklarda sulama yapılıyor haliyle de kavşaklar su içinde tam kabus gibi.Bu olay yüzünden 3-4 sene önce bir arkadaşımızı kaybettik.Belediyeye şikayet ettik protesto sürüşü yapıldı ama hala uygulama devam ediyor .Daha kaç kişinin ölmesini bekliyorlar bilmiyorum.Kavşaklara çok dikkatli girmek lazım
    İyi sürüşler.......

ruhumm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ömer polat
    BAYAN KUAFÖRÜ
     DD250E-9B
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kardeşim büyük geçmiş olsun allah beterlerinden saklasın

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Burak gecmiş olsun.Kim bilir o yolun yapımındaki hatadan kimler ne kazalar yaptı ne canlar gitti.Allah bir kaza daha yaşatmasın

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48
    Burak büyük geçmiş olsun. Allah daha beterlerinden saklasın.
    Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Çok geçmiş olsun Burak, Allah dahabeterinden korusun.. [smilie=greencolorz:
    "CaRPe DieM"

burak_332 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak tekin
    öğrenci
     Dd 250e-2
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burak çok geçmiş olsun .
    Bahsettiğin yeri biliyorum ucuz atlatmışsın.Hata sende değil ,yolda.O yolu tasarlayıp onay veren mühendiste.Valla bu mühendisler ne kullanıyor bilmiyorum içtikleri bir şey mi yaramıyor aldıkları havada mı bir şey var ,hiç bir fikrim yok . O yolları yapan mühendislerin taaaaa ........... seveyim.Büyük şehir belediyesi İnşaat mühendisi yerine tarım mühendisilerine iş veriyor ucuza gelsin diye herhalde .Adamların fizik kuralları diye birşeyden haberi yok bırak dinamik hesaplamayı.

Hele şu aralar kavşaklarda sulama yapılıyor haliyle de kavşaklar su içinde tam kabus gibi.Bu olay yüzünden 3-4 sene önce bir arkadaşımızı kaybettik.Belediyeye şikayet ettik protesto sürüşü yapıldı ama hala uygulama devam ediyor .Daha kaç kişinin ölmesini bekliyorlar bilmiyorum.Kavşaklara çok dikkatli girmek lazım
    İyi sürüşler.......
    abi bu arada ekipman kadar lastikte önemliymişonu anladım en kısa zamanda sağlam bi markanın lastiğini alıcam

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)