Celil abi, müsade edersen şöyle hareket edelim öyleyse. Ben firmaya az önce bir mail attım.
kimden: Fatih Aktaş <satinalma@*******makina.com.tr>
kime: betul <betul@****baskı.com.tr>
tarih: 28 Mart 2013 12:13
konu: Tişörtler
gönderen: gmail.com
Betül hanım teklifinizi değerlendirmeye aldım. Verdiğiniz teklif benim için oldukça iyi. Daha önceden baskıyı yapan firmanın yaptığı tişörtler şuan fabrikanın mutfağında. O kadar güzel eskidi ki çok güzel makarna süzülüyor. Benim bu konuda iki önemli kıssasım var. Birincisi sağlamlığı, ikincisi baskısının uzun ömürlü oluşu. Fiyatı söylemiyorum bile![]()
Bu tişört baskı işini sizin firmanız ile yapacağız. Sizden bazı özel imtiyazlar isteyeceğim. Teklifiniz tarafımdan kabul edilmiştir ancak siparişi kesinleştirebilmem için zamana ihtiyacım var. Mayısın ilk haftasonuna kadar net sayı ve beden ölçülerini teslim edeceğim. Anlaştığımız gibi peşin fiyat üzerine çalışacağız. Eğer bu ilk parti deneme ürünleri beklentilerimi karşılarsa fabrikanın yazlık tişört ihtiyaçlarını sizin firmanızla karşılamayı düşünebilirim. Teklifinizi imzalayarak faxlıyorum. İyi çalışamalar.
Fatik Aktaş
Satın Alma / Sales Manager
Zaman kazandık. Abi müsaden olursa kendi sitemin üzerine hazırladığım form ile ben siparişleri toplarım. Gelen sipariş maillerinin kopyalarını sana da yollarım. Banka hesap dökümünü 2-3 günde bir özet olarak sana iletirim. Mayısın başında da 50'yi bulup geçersek hemen baskıya başlarız. Peki kargo işini nasıl yapalım? Ödemeli mi gönderelim yoksa ücrete kargo dahil edelim mi?

Gitti Süheyla...
İzmir
A Rh (+)