| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)
abi motora güç katacak birşey aklıma geldi :D eski gülüme yapmıştım
şimdi dediğim gibi hiç susturuculara dokunmamıştım
benimkinin egzosuda eski tiplerdenki ucu böyle Antika BMW'lerinkini gibi Jawa'ların egzostları gibiydi ucunu drelle azıcı kesmiştim ve ağzı açılmıştı ama egzostun deliği işaretle başparmağını birleştir yuvarlak yap o derece ufaktı ses çok tatlı çıkıyordu at gibi
daha sonra susturucuların arkasındaki metal süngeri çıkarttım gene susturuculara dokunmadık dahada bi iyi oldu motoru muaneye sokacaktım
gidip kaynakçıya eski söktüktüğümü geri kaynaklattım kapattım egzostu ama oda ne
motor uçuyor haddinden fazla güçlü çekişi kuvvetli
benim görüşüm açık egzost gücü kısıyor.. ama kapalı içten işlem görmüş egzostta normalden daha güçlü olmasını sağlıyor
egzost kapalı katalizör/metal sünger yokken mükemmel![]()
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Emil bende senle aynı fikirdeyim![]()
-
Ankara
A Rh (+)
valla daha önce katalizörlü kullanmadım nasıl sökülür bilmem ama yerini göster egzosun şurasında de sökeriz :D
cuma müsaitim ama misafirim var egerki o bu akşam gidici olursa iş çıkışı görüşürüz ;)
benimkisi 6 yaşında 35.000'deydi kartal gidon sahibi abi 100'ü anca görüyor demişti eski motor nede olsa filan diyordu birazcık ince ayar elden geçirmeler vs al sana 4. vitesde 135 140 :D ( 5. vites yoktu bende )
hadi 10 km sapma payı olsa 130 120 gene iyi bir değer
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Biri bana 250 spyder'ın sıfır egsozlarının fiyatını bulabilir mi :| sıfırdan alıp açtırıcam içini. Açacak adam buldum adı emil mi emix mi öyle bişey herkes farklı sesleniyo
Bi de bişey daha sorcam. Raptor için performans egsoz bulabilir miyiz :?
Konu cihan54 tarafından (12.July.2012 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir.
"CaRPe DieM"
-
Ankara
A Rh (+)
esft :D elbette yaparız birşeyler ;)
performans egzost bilmiyorum ama istanbulda bazı demir ustaları nikelaj ustaları el yapımı egzost yapıyorlar
mevcut egzostlarınla fantazik denemelerde bulunabilirsin :D ne açıdan dersen kes biç parçala en iyi oranı bulunca yeni alacağına uygularsın ;)
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)O tarz çılgınını Sakaryada da buldum benbenim egsozcum da sıfırdan egsoz tasarımı yapıyor. Hatta kefil olur ki Harley sesi çıkartıyor :D ama tek kusuru, nikelaj olmuyor. Mat siyah egsoz yapabiliyor. O da onun kusuru değil aslında, Sakarya'da nikelaj-krom kaplama veya üretimi yapan yer yok. o yüzden elimiz ayağımız bağlı kalıyoruz, yoksa neler yapıcaz da
![]()
"CaRPe DieM"
Suzuki GSXF 750
Ankara
A Rh (+)abi teşekkür ederim dediğin gibi yapacağız inşallah,
diğer konudada bahsetmiştim bu adam nikelajlı vidayı kaynaklı olduğu için kırdı ve bi dandik somunla tutturdu egsoz hafif içten dışa doğru yamuk duruyor,
1) nikelajlı aynı vidayı bulmam mümkünmüdür?
2) o yamuğu düzeltebilirlermi acaba ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)