| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)
valla daha önce katalizörlü kullanmadım nasıl sökülür bilmem ama yerini göster egzosun şurasında de sökeriz :D
cuma müsaitim ama misafirim var egerki o bu akşam gidici olursa iş çıkışı görüşürüz ;)
benimkisi 6 yaşında 35.000'deydi kartal gidon sahibi abi 100'ü anca görüyor demişti eski motor nede olsa filan diyordu birazcık ince ayar elden geçirmeler vs al sana 4. vitesde 135 140 :D ( 5. vites yoktu bende )
hadi 10 km sapma payı olsa 130 120 gene iyi bir değer
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Biri bana 250 spyder'ın sıfır egsozlarının fiyatını bulabilir mi :| sıfırdan alıp açtırıcam içini. Açacak adam buldum adı emil mi emix mi öyle bişey herkes farklı sesleniyo
Bi de bişey daha sorcam. Raptor için performans egsoz bulabilir miyiz :?
Konu cihan54 tarafından (12.July.2012 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir.
"CaRPe DieM"
-
Ankara
A Rh (+)
esft :D elbette yaparız birşeyler ;)
performans egzost bilmiyorum ama istanbulda bazı demir ustaları nikelaj ustaları el yapımı egzost yapıyorlar
mevcut egzostlarınla fantazik denemelerde bulunabilirsin :D ne açıdan dersen kes biç parçala en iyi oranı bulunca yeni alacağına uygularsın ;)
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)O tarz çılgınını Sakaryada da buldum benbenim egsozcum da sıfırdan egsoz tasarımı yapıyor. Hatta kefil olur ki Harley sesi çıkartıyor :D ama tek kusuru, nikelaj olmuyor. Mat siyah egsoz yapabiliyor. O da onun kusuru değil aslında, Sakarya'da nikelaj-krom kaplama veya üretimi yapan yer yok. o yüzden elimiz ayağımız bağlı kalıyoruz, yoksa neler yapıcaz da
![]()
"CaRPe DieM"
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)