Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Motoru ilk aldığımda motomania'dan yediğim büyük kazık

Regal raptor dd125 e motorum var motoru ilk aldığımda vızır vızır gidiyordu fakat eksantrik zincirinden ses geliyordu motomania götürdüm kızıltoprakta stadın karşısında bunla gitmen cok tehlikeli yolda bırakır eksantrik zincirini değişmemiz lazım birde elektronikte ufak tefek arızalar vardı şu an anlıyorum ufak tefek oldugunu önceden anlamadıgım için bir flasör takmış birde eksantrik zincirini değiştirdi 1 ay sonra motoru aldım ama bir ayın sadece bir kaç günü motorla ugrastı çok şeyi değiştirdim dedi aldık motoru kullandık ses aynı ses bi değişiklik yok sentezleri mahvetti dedi başka bir motorcu motomania geri götürdük birşewy yok dedi yok dediği motor daha beter oldu giden motor artık gitmiyordu yolda ileri geri tekliyordu acayip sesler geliyordu patlıyacak gibi birde bizden 600 lira aldı haram olsun üzerine diğer motorcuya gittik oda ayrı bir masraf cıkarttı toplamda onada 400 tl harcadık en son beşiktaşta ali usta varmış demirtaş motor ona gittik motoru gider hale sokup verdi ona verdiğimiz para helal olsun ama ona verdiğimiz para ile birlikte yaklaşık 2000 tl masraf yaptık motora sıfırını alırdık bize bir ay boyunca cinnete strese soktu bu motor motomania bizi feci şekilde kazıkladı motomanianın ne mal olduğunu daha ayrıntılı bilmek istiyorsanız telefondan arıyabilirsiniz tel:05344887312 sayfa yoneticisinede sesleniyorum üstteki motomania reklamını kaldırsın motoru alan lanet eder yoksa bu güzelim motora motomania motor yapmıyor ilk motor alanın motorunu bozuyor ve daha cok gidip gelmeni ve para harcamanı saglıyor şu an bu yazdıklarımı bu sayfada payulaşıyorum etkisi olmaz ise bu konuda en büyük internet porttalları yoneten arkadasımdan yardım isteyerek internetten motomanianın adını silicem site reklamdan para kazanıcak diye böyle kişilerin reklamını yapmayın ve bu konuda beni ciddiye almayabilirsiniz ama sitenin kapanmasını istemem ama bu konuda ne kadar hassas oldugumu bilmenizi isterim erkes işini doğru düzgün yapsın para ile para kazanmasınlar...

serdarozgec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serdar ÖZGEÇ
    pazarlama
     Fz6 Fazer
     Tokat
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    foruma ileri geri cümleler yazmana gerek yok. özellikle tehditkar cümlelerin boşa... çok sorunun sıkıntın varsa tüketiciyi koruma derneğine başvur!
    .

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48
    Merhaba dostum foruma hoş geldin öncelikle. Belli ki bayağı ağzın yanmış anlattıkların motor sevdasını baltalayıcı ve üzücü bir durum ama forumdaki ilk mesajın olarak direkt bir firmayı kötüler şekildeki mesajın hoş ve inandırıcı değil hele ki sonlara doğru tehditkar tutumun bu tarz ortamlarda işe yaramaz.
    Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Merhabalar hoşgeldin.

Üzücü şeyler yaşamışsın. Motomania neresidir nedir bilmem. Ancak yazdıklarından dolayı, onlara da cevap hakkı vermiş oldun. Şimdi onlar da yazmadan kimse kimseye hüküm giydirmez. Elbette olaylar senin anlattığın gibiyse bizlere de referans olur, site yönetimi de gereken işlemi yapar.

Geçmiş olsun...

edit: " en büyük internet porttalları yoneten arkadasımdan yardım isteyerek "
    " sitenin kapanmasını istemem "

Ben buraları okumamıştım. Ama çok komik olduğunun farkındasındır umarım. Bizler böyle hayalperestlikleri, okuldan kaçıp counter strike oynamaya gittiğmizde yapıyorduk. Ve html kodlamayı bile bilmeyen, basic tablelar ile domainsiz bişeysiz kendi bilgisayarında site yapmaya çalışan arkadaşlarımıza ya da phbb, phbb+ cookie açıklarını kullanan bir program ile bazı forumlara index atan lamerlere bile "en büyük portalları yöneten diyorduk". Sırf şu tehditin yüzünden, zaten baştan kaybetmiş oldun.
    Konu dreamrocker tarafından (15.July.2012 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.

aytacblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aytaç
    oparator
     balta
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşım ben izmirde yaşıyorum motormaniayı tanımam ve bilmem ama su an sıdede paylaştıgın bence yanlış gıbi geldi düşüncem bu aynı olay benım başıma gelseydı motorumu test etmeden olduguna ınanmadan asla boyle buyuk rakamlar odemezdım kı odedım sayayım motoru motorcu motorcu gezdırmem motor manıadan teslım almadan dırek tuketıcı haklarına şıkayetımı yapar ve motorumuda tertemız alırdım kımse yanlış anlamasın benı

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    arkdaşım hoşgeldin ve geçmiş olsun
    anladığım kadarıyla motorunu 0 aldın ve garantiliydi ,eğer egzantirik milin değiştiyse bunun garanti kapsamına girmesi lazımdı ve senin bu kadar parayı saçmadan ön araştırmanı yapman gerekti,en olmadı böyle tehtidkar mesajlar yazana kadar bize danışa bilirdin ,ama motor tutkunu bir insanın ilk mesajında bu uslupla dile getirmesi yakışmadı
    hepimiz senin çektiğinin benzeri sorunlarla karşılaşıyoruz
    motomania formun üyesidir ve cevap hakkı onlarındır
    dikkat ettiysen paranı helal ettiğin ali demirtaşında reklamı vardır sitemizde

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Sinan ilk mesajında hoş bir üslup kullanmasanda aramıza hoş geldin
    gerçekten canını çok yakmışlar ama işi yaptırmadan önce bir araştırma yapsaydın forumda bizlere danışsaydın konuyla ilgli bilğin olur ve ona göre tavır alabilirdin bu saaten sonra yapılacak pek fazla şey yok bizler her zaman elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalşıyoruz motomania forum üyelerimizden biridir ve konuyu onun yorumundan dinlemeden kimse hüküm veremez tekrar çok geçmiş olsun :(
    Konu CELİL tarafından (16.July.2012 Saat 09:15 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)