Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 145 Toplam 7727 Sayfadan BirinciBirinci ... 45951351431441451461471551952456451145 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77266 adet sonuctan sayfa basi 1,441 ile 1,450 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    50,180
    Beğenilmiş
    6,727
    geçmiş olsun samim bir sonrakine daha tecrübeli olucan işi bitirirsin sıkma canını :(

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Adımlarında ilerliyorum güzel insan, günaydın...

Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salih Özler
    Serbest
     Harley Davidson XL883L Superlow
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    20
    Yağmurlu bir İstanbul sabahından herkese günaydın.. Rızkınız, kısmetiniz yağmur gibi bol olsun

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Amin inşallah.. Burada da akşamdan beri kış "geldim" diyor. bizim demiratlar yavaştan kış uykusu için inlerine girecek gibi görünüyor. Bu hafta komple yağmur varmış [smilie=greencolorz:

Abi ben bi site buldum. Yabancılarla chat yapıyosun.gerçi büyük çoğunluğunun beyni uçkurunda ama aralarında muhabbet edecek birileri de çıkıyor. Hoş onlarla da toplasan yarım saat konuşuyosun sonra gidiyor. omegle diye bi site.. senin bildiğin başka bir yer var mı bunun gibi. ingilizce pratik yapabileceğim bir site.. :|

Salih Özler
    Serbest
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    20
    Obama yine başkan olmuş..

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Günaydınlar RR ailesi Herkese hayırlı işler

Salih Özler
    Serbest
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amin inşallah.. Burada da akşamdan beri kış "geldim" diyor. bizim demiratlar yavaştan kış uykusu için inlerine girecek gibi görünüyor. Bu hafta komple yağmur varmış [smilie=greencolorz:

Abi ben bi site buldum. Yabancılarla chat yapıyosun.gerçi büyük çoğunluğunun beyni uçkurunda ama aralarında muhabbet edecek birileri de çıkıyor. Hoş onlarla da toplasan yarım saat konuşuyosun sonra gidiyor. omegle diye bi site.. senin bildiğin başka bir yer var mı bunun gibi. ingilizce pratik yapabileceğim bir site.. :|
    Cihan pek bilmiyorum, chat odalarına yıllardır girmiyorum. İnternet & chat ortamı informal, slang öğrenmek için birebir, ama birini denk getirir (tabi genelde hatun kişi olur bu :mrgreen msn alır, düzeyli sohbet edebilirsen normal kelime dağarcığı, akıcı cümle kurma yetini de geliştirebilirsin. Chat avenue diye bir site vardı bildiğim, ama dediğin gibi girenlerde amaç farklı. İngilizceyi geliştirme amaçlı olan chat ortamında da anadili İngilizce olan eleman olmadığı için (Japonlarla dolu bir siteye geçmişte girdiğimi hatırlıyorum) yanlışını düzeltebilecek kimse çıkmıyor genelde.. Hatun kişiyle seviyeli sohbet iyidir[smilie=greencolorz: Yanlız kamera işine pek girme, görsel yetilerin gelişmesin :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cihan pek bilmiyorum, chat odalarına yıllardır girmiyorum. İnternet & chat ortamı informal, slang öğrenmek için birebir, ama birini denk getirir (tabi genelde hatun kişi olur bu :mrgreen msn alır, düzeyli sohbet edebilirsen normal kelime dağarcığı, akıcı cümle kurma yetini de geliştirebilirsin. Chat avenue diye bir site vardı bildiğim, ama dediğin gibi girenlerde amaç farklı. İngilizceyi geliştirme amaçlı olan chat ortamında da anadili İngilizce olan eleman olmadığı için (Japonlarla dolu bir siteye geçmişte girdiğimi hatırlıyorum) yanlışını düzeltebilecek kimse çıkmıyor genelde.. Hatun kişiyle seviyeli sohbet iyidir[smilie=greencolorz: Yanlız kamera işine pek girme, görsel yetilerin gelişmesin :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    Hiç sorma yaa akşam neler çektim. 14 yaşında kız gelmiş bana yol yapıyo, dedim benim ingilizcem bunun için yetersiz ben muhabbet etmeye geldim. Atarlandı. Bak sen bacaksıza ben sana yapacağımı bilirdim de neyse.. Bir iki tane denk geldi yaa Faceden devam ediyorum o iki hatun kişilikle. Hele biri saolsun baya iyi çıktı, lincholn üniversitesinde mi ne okuyomuş falan. Dedim ingilizcem kötüdür, geliştirmek istiyorum falan. Arada bi saçmalıyorum anlamıyo, düzeltiyo garibim :mrgreen: hoşuma gitti yaa baya etkisi oluyo adam akıllı muhabbet edecek birii bulunca. Şu an tek sıkıntım, bildiğim kelimeleri kullanıyolar ama öyle bi sıraya koyuyolarki toparlamak için dedektif lazım. what about it how go to hom to you cart curt diyo.. Ya diyorum, hepsinin anlamlarını biliyorum ama birleştirince saçma bişey çıkıyo ortaya

Bi de, green kart'a başvurayım mı abi :?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    50,180
    Beğenilmiş
    6,727
    günaydınnnn

Salih Özler
    Serbest
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi de, green kart'a başvurayım mı abi :?
    Sonu beni aşıyor, gerçi geçmişte benim de Kanada'ya gitme durumum olmuştu bir ara. Ama ben ABD'ye gidecek olsam yanımda iyi bir parayla gitmeyi, veya buradan Türkiye'den sabit bir getirim olmasını (kira, vs..) tercih ederdim. Gurbet & para sıkıntısı kolay değil.

Sayfa 145 Toplam 7727 Sayfadan BirinciBirinci ... 45951351431441451461471551952456451145 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 149 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 149 misafir)

Bu Konu için Etiketler