gÜNAYDIN![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)gÜNAYDIN![]()
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Cihan bu forumun kanberi sensin.Bizler buradayız.Ne yapalım mesela forumu canlandırmak için? bak buluşma konusunda promosyon yaptın ona bile 2 kişi olumlu döndü.
Forumun canlanmasını istiyorsun ama her sabah aynı terane dönüyor farklı birşey yazılmadığı ve kimse işten güçten dolayı uğraşmak istemediği içinde muhabbet günaydın dan ileri gitmiyor maalesef.
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Ben hareket gelsin diye kaza yaptım, o sayılmaz mı Cihan?
Günaydın bu arada arkadaşlar![]()
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)sabah sabah gerginleşmiş forum sakin beyler =))
GÜNAYDIN
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Ben de sizler gibi üyeyim. Ki sizin tecrübe ve görüp geçidikleriniz benim kaç katımdır.. Fakat böyle bir ailenin çok daha hareketli, tatminkar bir forumu hakettiğini düşünüyorum. Tabiiki herkes her an iştirak edemez. Fakat elinden geleni yapabilir diye düşünüyorum en azından... Sonuçta ne ekersen onu biçersin, ne kadar katılır, aktif olur, destekte bulunur ve bilgi alışverişi yaparsan o kadar getirisini görürsün. Bu mantığı herkes benimsese bilgi fırtınası olur :mrgreen:
Buluşma konusunda aslında promosyon yapmadım, Celil abi benim dayatmalarıma dayanamayıp geliyor. Ben de bu durum ön ayak olsun, aile fertlerinden müsait olan ve gelmek isteyen başkaları da olursa onlar da katılsın diye bi laf attım ortaya ama kimse oralı olmadı. Hatta dediğin doğru, ben bi konu açayım :mrgreen:
Şakacı seni :|
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)İnsan değil bu Zlatan :?
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Ayıp ama yaptığı, karşındaki ingiltere yahu
sen git 13 dk'da hattrick yap.. sonra git 90. dk'da futbol literatüründe görülmemiş golü at..yok yok insan değil :?
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Ben maçı seyretmedim detayından haberim yoktu, sadece son attığı golü gördüm. Hakikaten insan değilmiş o zaman13. dk. hattrick nedir yaa? O son golde, kaleden topu çıkarmaya çalışan defans futbolcusu yerinde olmak istemezdim. Çok sinir bozucu bir durum adam için yaa
![]()
Şu anda 124 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 124 misafir)