Gunaydın RR aılesı
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal raptor spyder 250
İzmir-Bostanlı
0 Rh (+)Gunaydın RR aılesı
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Herkese Günaydınlar Raptor Riders Ailesi akşam buluşmada görüşmek üzere![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Bu sabah trafikten ufak bir kesit paylaşmak istedim. Bunu paylaşmamın tek sebebi trafikte araç sürücülerinden beklediğimiz duyarlılığı biz gösteriyor muyuz?
Video da scooter kullanan kardeşimiz ikinci defa aynı şeyi yapıp yol vermeye çalışan aracı sıkıştırdı. Bende ikinci videosunu koydum. Daha kaç tane aynı şeyi yaptı bilmiyorum ama araç sürücüsü çarpsa sonuna kadar haklı. Sonra böyle araçlara musallat olan kardeşler yüzünden zıvanadan çıkan sürücüler motor kullanıcılarına düşman oluyor!
https://www.youtube.com/watch?v=JYws...ature=youtu.be
Herşeyi karşı taraftan beklemeyelim!..
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Ömer abi o zamanlar forumu uzaktan takip ediyordum.Daytonamı alalı 10 gün olmuştu.Yeterli ekipmanım olmadığı için çok üşüyordum o havalarda.Kendi kendime ''Vay anasını bu havada taa Tekirdağ'a gitmişler'' diyordumEski arkadaşlarımın abilerimin fotoğrafını görünce tebessüm ettim ama
![]()
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Günaydın Raptor Riders ailesi. Çalışanlara kolay gelsin. Gececilere iyi uykular. Haftasonuna çok az kaldı. Ve benim için en en önemlisi kontrol günüm yarın inş şu alçıdan kurtulurum. Motora binmeyi yol yapmayı sizlerle olmayı çok özledim. Şafak doğan güneş olur umarım![]()
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Suzuki C800 İntruder
İstanbul-Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Günaydin RaptorRiders ailesi![]()

Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
Ankara
0 Rh (+)Ankaradan gunaydin Raptorlar.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
OF COURSE, AIR FORCE
'91 Honda shadow vlx 600
İstanbul - Pendik (Anadolu Yakası)
0 Rh (-)Gunaydin gencleeer
Dehşet-ül vahşet![]()
Kawasaki VN900
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Günaydın RaptorRiders![]()
Şu anda 222 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 222 misafir)