Herkese selam
günaydın raptor riders
merakla beklenen yazıyı birazdan fotolar ile yayımlıyorum :D
birkaç tane iyi ve birkaç tane de kötü haberim var
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)hoşgeldin engin.hayırdır inşallah..:?:
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)sorma ucundan geçtik buna denir herhal..ev daha önemli ama gider gelir bakarım bu alete..:(
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Günaydın raptörrrr raydırrrrsssss![]()
![]()
Hayırlı Cumalar :mrgreen:
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)fiat ve makine olarak ağırdır..Allah güç ve bereket versin koçum![]()
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)millet merakla beklenen sorunun cevabı
EVET motorumla kazasız belasız ve cezasız bir şekilde izmire geldim
tabi şansızlıklar yakamı yine bırakmadı
ayrıntılı bilgi aşağıda
sabah 9:00 da denizlideydim
nur motor dan mehmet bey beni garajdan aldı
önce gidip motor ehliyetli bir arkadaşı da alıp trafik tescil ceza infaz bölümüne gittik
motorun trafikten men olayını iptal edip
otopark yoluna koyulduk
10:30 da otoparka girer girmez köpek saldırısına uğradım ama önemli birşey yok
tabi köpek için aynı şeyi söyleyemem
tekmeyi yedi
otopark görevlisi otopark ücretinin 30 tl olduğunu söyledi
bende internetten araştırdığımı ve ücretin günlük 6.5 tl olduğunu izah ettim
o zaman sen 20 ver yeter deyince mehmet bey çıldırdı ve adamla kavga etti.
dışarıda motorlu trafik memuru vardı bir anda içeri girdi sen kime artislik yapıyorsun diye mehmet abinin yakasından tuttu ve kavga alevlendi
tabi ben bu sırada uzlaşmacı rolündeydim
daha sonra polis memuru mehmet beye hakaret edince iş büyüdü
ben 20 tl yi verdim plakamı ( 35 EA 9400 ) motoruma taktım ve ehliyetli olan arkadaşa verdim o motoru alıp mağazanın atölyesine geri götürdü
tabi bizde saat 11:00 da emniyete gittik polisi şikayet etmeye
neyse buralar tamamen zaman kaybı olduğundan geçiyorum
ifade verip servise geldik motor tekrar yıkandı hazırlandı
kurutma ve birazda yağlama kontrol & bakım işlemlerinden sonra garaja gittik
saat 13:00 da garajdaydık tabi şanssızlık orada da peşimi bırakmadı
dediğim gibi bu motor sadece travegoya sığıyor ve İzmir e gidecek ilk travego saat 19:30 da haraket edecek dendi
tamam dedik saat 19:30 İzmir Travego suna motoru koymak için aracın bekleme yaptığı garaja gittik
uzun uğraşlar sonucu motoru bagaja yükledik ama ne oldu dersiniz
ön teker sığmadı... arkaya doğru daha da gidebilirdi ama gidon yukarıda orta demire değiyordu
hemen motoru aşağıya indirip gidonu söktük
güzelce önce bez sonra gazete olmak üzere iki üç kat sardık
motoru tekrar yerleştirdik bu sefer oldu bir tek bağlaması kaldı
mehmet abi bağlama işini abartmasaydı iyiydi ama iyikide bağlamış dedim yolda
neyse bu andan itibaren saat 19:30 için 5 saat beklemem gerekiyordu kahvalı bile yapmamıştık abi dedim ben çok açım birşeyler yiyelim yoksa ben bayılcam şimdi dedim mehmet bey eni bir büfe ye götürdü sanırım orada ayıptır hani söylemesi hayatımın en lezzetli çiğ köftesini ve ekmek arası köftesini yedim...
saat 18:00 a kadar mağazada teknik serviste bildiğiniz resmen oranın bir elemanı gibi takıldım hatta faydalı bile oldum :D
sonra saat 18:30 da beni garaja bıraktılar helalleştik selamlaştık ve otobüsü beklemeye başladım
otobüsüm geldi bindim otobüse direk uyumuşum zaten gözümü bir açtım izmir...
saat 11:20 de hemen iner inmez ehliyetli arkadaşımı aradım ben geldim dedim oda gelmiş zaten orada bekliyormuş ama muavin burada motoru indiremeyiz aracın çıkış yapması gerek ceza yeriz deyince arkadaşımıda otobüse aldık ve otogar çıkışında motoru aşağıya ( mehmet beyin bağladığı iplerden kurtarmak için 15 dk uğraşsakta ) indirdik
saat 11:45 te otobüs gitti izmirde inceden bir soğuk vardı belliydi yollar ıslaktı fena bir toprak kokusu vardı, buda ben gelmeden deliler gibi yağmur yağdığının kanıtıydı...
motorda fazla benzin yok dedim otobüse benzinli almıyorlar dedim alırız yoldan dedik ve aynalar ile gidonu yerine takıp yola çıktık
tam otobanın ortasındayız saat 12 oldu olacak pat dedi bizim eleman yavaşladı ne oldu dedim
BENZİN BİTTİ a...... dedi........
:D gülermisin ağlarmısın
başladık motoru iktirmeye en yakın benzinlik nerden baksan 5-6 km
saat 12:30 da yoldan geçenlere tabi el ediyorum ben bi tane jandarma durdu
hayırdır dedi dicektim savaş çıkmayacaksa benide alın diye demedim
benzin bitti yardım edermisiniz dedim enzinliğe atarız ama geriye gelemeyiz dedi sorun değil dedim
benziliğe girdim benzin istedim adam bidon yok dedi ya dedim 1 litre su alayım suyu hepberaber içelim zaten susadım yoruldum sonra benzin koyalım dedim mantıklı geldi ki aynen öyle yaptık :D
şişeye 6tl lik benzin aldıktan sonra geri yoldan yürümeye başladım
u arada yürüdüğüm yolda bir tane ışık yok ve sağ sol mezarlık :D
motora koyduk benzini ve motorla tekrar benzinliğe döndük saat o sırada 2:45 falandı :D bir yağmur başladı az dinmesini bekledik ve yola çıktık
depoyu fulledik 51 tl lik daha yakıt aldım ( demek ki depo 60 tl ye full leniyormuş bunu da öğrendik )
çıktık yola saat 3:30 da eve geldik motoru koyduk evden Doblo nun anahtarını alıp tekrar yola çıktık aman yarabbim biz arabadayken bir yağmur başladı anlatılmaz yaşanır önümü görmüyorum...
arkadaşımı evine bıraktım ve tekrar eve döndüm zaten gelir gelmez de yorum yaptım :D
fotoları birazdan paylaşıyorum :D
hiç unutamayacağım şeyler oldu
sizlerede bu kadar yaşadığım olaydan sonra birşey sormak aklıma geldi
tr deki hayvanat bahçelerinde kutup ayısı varmı???
bir tane lazım da......
Şu anda 147 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 147 misafir)