Pasaport işi olmasa çoktan uçardım yurt dışına.. Artık pasaport çıkarttırmak şart oldu..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Pasaport işi olmasa çoktan uçardım yurt dışına.. Artık pasaport çıkarttırmak şart oldu..
"CaRPe DieM"
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)1000 € gidiş dönüş, yemek yok. En az 3000 € hariçten gider.
Sultanahmet'e gelen turistlerin ilgi dolu bakışları (bildiğimiz Sultanahmet işte) ya da , her gün önünden trafik yüzünden küfrederek geçtiğim Bizans surlarını nasıl kanıksamışsam (ulan orada çağ değişti işte), İtalya'da da aynısı var. Eğer gidersek Roma'da yaşayan bir İtalyan vatandaşı için biz de aynı konumda olacağız. :lol:
Değer mi Engin?:lol:
Bak iki dakikada 4000 € dan kurtardım seni![]()

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)GÜNAYDINLARRR HERKESEEE
yurt dışı için size formül bence olabilirliği olan en uygun formül
buradan gemiye binip italyada inileceğine göre yolda motor kullanmıcaz bu durumda
burdan gemiye motorsuz yaya binip italyaya gidilir oradan istediğin model çok güzel bir makina kiralanır (siğortalı hiç bir derde masrafa girmeden buraya göre çok uygun fiyata ) istedğin heryeri gezer motorla turlar yapar dönerken makinayı bırakır gemiye biner eve dönersin emin olun çok daha uyguna gelir![]()
Harley Davidson XL883L Superlow
0 Rh (+)Sahil şeridinden Cebelitarığı görmek, oradan Portekize geçmek, okyanusu izlemek..(Arada Balkan ülkesi görmek istemiyorum o yüzden feribot ta feribot diyorum :mrgreen.
Da kimi bırakıp nereye gidiyorsun :evil:
Emre seni feribot açmaz zaten :mrgreen: Karadeniz için rota belli mi?
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Abi rota belli ama daha tam plan yapamadım. Amasra' dan çıkıp Batum' a kadar gidecem inş. ancak şöyle bir sıkıntı var ki oradan da Konya Karaman' a geçmem gerekiyor :mrgreen: Arkadaşın düğünü var tatil dönüşü Pazar günüde oraya geçecem artık. Artvin üzerinden Erzurum - Sivas - Kayseri Konya olacak galiba. Hayırlısı bakalım artık toplamda 15 gün 4.000 km oluyor.
Bende bir yazı yazacaktım aslında, haftaya Cumartesi yola çıkıyorum. Karadeniz' de nerelerde kalayım, kim beni misafir eder falan diye :mrgreen:
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)Mystic Routes bi bakın isterseniz...
http://www.mysticroutes.com/
motorlar onlardan siz sadece parayı veriyorsunuz adamlar sizi garantili gezdiriyor... parası olana
Şu anda 91 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 91 misafir)