Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 703 Toplam 7795 Sayfadan BirinciBirinci ... 20360365369370170270370470571375380312031703 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77949 adet sonuctan sayfa basi 7,021 ile 7,030 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen de gelsen dadına doyum olmayacak da, ben gelip mi artçı alsam seni :?
    valla fayzerle grayzerrrle yapıştırsan yakıtı karşılarım :D büyük sevabada girersin :D
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla fayzerle grayzerrrle yapıştırsan yakıtı karşılarım :D büyük sevabada girersin :D
    Şunu dün söyleyemez miydin :?: Bugün tam gün izin alır gelirdim. Dönüşte de Emrehanı Nevzatı toplardık gelirdik bree.. [smilie=greencolorz:
    "CaRPe DieM"

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Şunu dün söyleyemez miydin :?: Bugün tam gün izin alır gelirdim. Dönüşte de Emrehanı Nevzatı toplardık gelirdik bree.. [smilie=greencolorz:
    ya ben yazdıydım gezi etkinlik konusuna Arabayla yada veyahut veya artçı olarak hertürlü gelirim diye ancak artlar dolu olduğu için gelemedim forumada yokmu beni arkasına alan diyede yazmak istemedim :D
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    ya ben yazdıydım gezi etkinlik konusuna Arabayla yada veyahut veya artçı olarak hertürlü gelirim diye ancak artlar dolu olduğu için gelemedim forumada yokmu beni arkasına alan diyede yazmak istemedim :D
    Onu değil, yakıtı karşılayacağını yazsaydın keşke diyorum çünkü benim oraya gelip seni alıp ereğliye götürmem tekrar ankaraya bırakıp dönmeeeeeem.... ten point goes tooooo... 400 törkiş lira
    "CaRPe DieM"

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Onu değil, yakıtı karşılayacağını yazsaydın keşke diyorum çünkü benim oraya gelip seni alıp ereğliye götürmem tekrar ankaraya bırakıp dönmeeeeeem.... ten point goes tooooo... 400 törkiş lira
    yahu 2500cc arabayla gelip dönmem zaten o parayı geçiyor benim :D hem grayzer gibi bir motomotoyla alacağım keyifi vermeyecekti :D değilmi :D tenn pointt goess toooo fifti fifti :D

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    yahu 2500cc arabayla gelip dönmem zaten o parayı geçiyor benim :D hem grayzer gibi bir motomotoyla alacağım keyifi vermeyecekti :D değilmi :D tenn pointt goess toooo fifti fifti :D
    ehuehue dün bu konuyu konuşmuş olsaydık şu saatlerde Ankarada senle bi cafede oturmuş yorgunluk kahvesi yudumluyo olurduk..
    "CaRPe DieM"

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ehuehue dün bu konuyu konuşmuş olsaydık şu saatlerde Ankarada senle bi cafede oturmuş yorgunluk kahvesi yudumluyo olurduk..
    dün gece yarısı 2'ye kadar mesaiye kaldım foruma da giremedim doğru düzgün dedim şimdi kimsenin başını ağrıtmayayım nasip kısmet başka sefere artık :D geleceğin zaman haber ver de seni bir kızılcahamama götüreyim 80 derece suda kemiklerin haşlansın :D

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    dün gece yarısı 2'ye kadar mesaiye kaldım foruma da giremedim doğru düzgün dedim şimdi kimsenin başını ağrıtmayayım nasip kısmet başka sefere artık :D geleceğin zaman haber ver de seni bir kızılcahamama götüreyim 80 derece suda kemiklerin haşlansın :D
    Hiç sevmem buralarda termali kaplıcası bolca var.. Daha birine bile gitmiş değilim..
    "CaRPe DieM"

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Günaydın arkadaşlar

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Gunaydinlar olsun RR ailesi

Sayfa 703 Toplam 7795 Sayfadan BirinciBirinci ... 20360365369370170270370470571375380312031703 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 173 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 173 misafir)

Bu Konu için Etiketler