| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 250 E10
Ankara
A Rh (+)evet, sayılır![]()
RR 250 E10
Ankara
A Rh (+)2010. bi iki ufak macera yaptık ilk alınca. gerçi sürmek de dahil tamamen yabancıydım . en son yağını değiştirdim.
ilerleme varvites geçmedi, sigorta yolda bıraktı, fan motoru dağıldı. ama hepsi acemilikten. aslında bi sorun yokmuş samimi olunca düzelttim hepsini
kurcalamakta sürmek kadar keyifli geldi bana
![]()
RR 250 E10
Ankara
A Rh (+)motoru kışın ortasında almıştım, hararetin problemi olmayacağını düşündüğümden her eve döndüğümde sigorta atınca "ne akıllı makine evin önünde bozuluo" diodum. sonradan düşününce fan motorunu açıp bakmaya karar verdim. söküp bakınca vibrasyon+somun gevşemesi= kaymış parça ve kısa devre. ne zaman fan motoru devreye gircek olsa sigortayı attırıomuş. parçaları yerine oturttuktan ve vibrasyona dayanacak yeni vida somun taktıktan sonra olayı halloldu. sigortayı da telleri dışa alıp araba sigortası taktım.![]()
RR 250 E10
Ankara
A Rh (+)uzun park edilecekse ve depo da cok benzin varsa vede cok kısa surus sonrasıysa , mesela 1-2 km sehir içi duruma göre bazen buji ıslanıp bogulmaya sebep olabılıyor bence. simdi park ederken vanadan kapatıp biraz calıstırıp bırakıyorum.
sen sorun yasadın mı motorla ?
RR 250E-9
BURSA
A Rh (+)Sinyal dugmesinin uzerine basinca otomatik kapandigini motosiklet uzerinde 3000 inci km mi yaparken rasgele kesfetmistim
Hey gidi mallik gunleri
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL
Şu anda 76 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 76 misafir)