Teşekkürler arkadaşlar.
Bu arada günaydın ve herkese hayırlı Cumalar![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Teşekkürler arkadaşlar.
Bu arada günaydın ve herkese hayırlı Cumalar![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)GÜNAYDINNNN HERKESE
AZ KALDI HAFTA SONU GELİYORRRR
Emre sağlık olsun herşeyde bir hayır vadır 2013 de işallah herşey çok daha güzel olucak
Emrehan istanbulda kar durdu işallah yarında kar eriyecek ve pazar günü yağmursuz bir havada toplantımızı gerçekleştiririz![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Valla Sakarya kocaeli istanbul full yağış gösteriyo ama inat ya, yine o yola motorla gidicem.. :?
"CaRPe DieM"

Regal Raptor DD250E-9B 2011
İzmir
AB Rh (+)Gunaydın Raptorriders!![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)bi fıkra aklıma geldi bunu duyunca da.. Fıkra absürt ve argo olduğu için burada söyleyemiycem.. şöyle bi anımsatabilirim ama :mrgreen: yağsa da ..dum yağmasa da
battı balık yan gider.. o karlar erisin ama, ben geldiğimde görmiycem o karları, oke miona göre
yarın geldiğimde şu kaskı almayı düşünüyorum, nasıl sizce.. :?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...3398336/detay/
"CaRPe DieM"
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Cihan "sadece 5000 km" kullandım demiş arkadaş. Ben de kaskımı sadece 5000 km kullandım ama bayağı saldı gibi kendini.
Ama benim kask kalitesizse veya ben hor kullandıysam onu bilemiyorum.
Gerçi benim kask iyi değil tamam da (Zeus); 5000 km az bir kullanımsa niye böyle oldu bu yaa?![]()
Konu Emrehan tarafından (21.Aralık.2012 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Baktım da kalite açısından çok üstün bi kask. Sharp testinden 5'te 5'le geçmiş. hazır istanbula gitmişken yakından görürüm hem. durumu iyiyse alayım diyorum. :|
"CaRPe DieM"
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Gezinirken buna denk geldim. keşke iyi bi markanın olsaymış yav çok hoşuma gitti velet :mrgreen:
http://www.ebay.com/itm/SPEED-AND-ST...70740772423%26
"CaRPe DieM"
Şu anda 22 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 22 misafir)