| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)"Shipping:
$58.20 USPS Priority Mail International | See details International items may be subject to customs processing and additional charges.
Item location:
Lafayette, Louisiana, United States
Ships to:
Worldwide"
Diyor. Bana mı gıcığı var bu ebayın. :mrgreen:
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Adam kayırıyo valla. bende niteliklerde de, açıklamalarda da ürün resminin üzerinde de Free Shipping yazıyo.. :mrgreen:
"CaRPe DieM"
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)kasklara değinmişsiniz.izninizle tecrübelerimi mümkün olduğunca aktarayım.kasklarda malzeme olarak kalite ve güven aranmalı ancak sağlamlık pek tartışılmamalı bence.pek çok model kullandım..x-litearçası bol
uvex:oldukça hafif
shark:rüzgar almıyor.antifog var..ancak renkli vizörleri hariç.
arai:vizör görüşü kısıtlıdır.ses ve rüzgarı çok alır.
schubert:alman ancak abartılı ücreti var.
shoei:ses neredeyse hiç yok ancak çabuk çiziliyor.darbe olarak testlerde ilk beşe girememişti.
nolan:test dereceleri yüksek..
kimi hediye geldi kimi alındı kimi emanetti..
benim seçimim yine de alman schubert olur.darbe ve sessizlik konusunda s1 modeli tavsiye ederim.fiyat tuzlu tabi.
ne alırsanız alın ama full-face alın.rüzgarın tadını çıkarın.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum hocam güzel bir bilgi oldu
Schubert benim de gözüme çarpıyor fakat dediğin gibi maddi kısmı biraz külfetli.. Bir de saymadıkların arasında Suomy markası var, onun da çok iyi bir marka olduğu ortada. Ama pek bir yorum ben de bulamadım o marka hakkında.
Benim ilk kriterim, içeri rüzgar sesi almaması. İkinci kriterim vizörün buğulanmaması ve gece sürüşlerinde karşıdan vuran ışığın gözleri rahatsız edici şekilde dağılmaması.
Bu özellikleri senin de yorumlarında göründüğü üzere, en iyi Shark markası karşılıyor. Bu marka üzerine yoğunlaşmış durumdayım.
Gel görki o almayı düşündüğüm ilanın telefonuna ulaşılamıyor, yani öyle bir telefon numarası yok diyor şebeke.. Zaten çölde dolaşsam kar yağar :(
"CaRPe DieM"
V strom
istanbul
0 Rh (+)regalin parçası akü şarj adaptörü lazım bana
elimde falza olan varmı
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)Günaydın bakalım bugün ne geyik dönecek :D
Şu anda 1565 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 1564 misafir)