Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 286 Toplam 7797 Sayfadan BirinciBirinci ... 1862362762842852862872882963363867861286 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77968 adet sonuctan sayfa basi 2,851 ile 2,860 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Vay be :? parama acıdım birden
    "CaRPe DieM"

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Kaporta hasarı çok önemsiz olabiliyor bazı durumlarda ama riskli işler bunlar.
    Arabadan çok iyi anlamak lazım sanki. Ben pek anlamam da; arkadaşım bir Mercedes C 230 Kompressor Sport aldı geçenlerde. 2003 model. Arabaya baktığınız zaman kaportada ciddi hasar var gibi görünüyordu (tavan hariç neredeyse her yer boyalı, düzeltilmeye çalışılmış ama tam olmamış birkaç küçük göçük, ön cam değişmiş vs...). Satan kişi aracın taşlı sopalı saldırıya uğradığını söyledi, biz de inandık, güvendik. Motor ve şasi sorunsuzdu, ufak tefek aksesuar vardı (AMG jant falan).
    Neticede 32000TL gibi bir fiyata aracı aldık. Hiç bir masraf yapmadan kullanmaya başladı arkadaş, şu an 45000TL'ye alıcısı var.
    Yani insanın bahtı açık olacak biraz.

DR.ALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ALPASLAN ÖZTAŞ
    Diş doktoru
     RR 250E-9
     BODRUM
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabadan çok iyi anlamak lazım sanki. Ben pek anlamam da; arkadaşım bir Mercedes C 230 Kompressor Sport aldı geçenlerde. 2003 model. Arabaya baktığınız zaman kaportada ciddi hasar var gibi görünüyordu (tavan hariç neredeyse her yer boyalı, düzeltilmeye çalışılmış ama tam olmamış birkaç küçük göçük, ön cam değişmiş vs...). Satan kişi aracın taşlı sopalı saldırıya uğradığını söyledi, biz de inandık, güvendik. Motor ve şasi sorunsuzdu, ufak tefek aksesuar vardı (AMG jant falan).
    Neticede 32000TL gibi bir fiyata aracı aldık. Hiç bir masraf yapmadan kullanmaya başladı arkadaş, şu an 45000TL'ye alıcısı var.
    yani makam arabası alıcan di mi.

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunu demeye çalışıyodum aslında
    "CaRPe DieM"

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı DR.ALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani makam arabası alıcan di mi.
    Abi arkadaş aldı yahu. :mrgreen: Onun MTV'si senin arabadan düşük bu arada. :mrgreen::mrgreen:

ALPASLAN ÖZTAŞ
    Diş doktoru
     RR 250E-9
     BODRUM
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    bahtımız kapalı napalım:(

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Benzine %50 indirim yapıp fiyatın sabitlenmesi ve gümrük, ötv, mtv, ntv, cnn, trt vergilerinin kaldırılması için totem yapalım. Hayal de olsa biraz huşu bulalım yahu. Bir düşünün, yurt dışından oradaki fiyatlarla birebir fiyatta bir motosiklet almışız, 1300CC kütür kütür hissediyorsunuz pistonların benzini nasıl emdiğini.. Benzin demişken onu artık düşünmüyoruz da, her bittiğinde gidip sigara parasına fullüyoruz.. ahh bee :mrgreen:
    "CaRPe DieM"

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    alp abi sana özelden msj attım ;)

ayrıca gönderilen o bmw nin kesinlikle ön sağ podyo da işlem var belkide şase ye bile girmiştir hasar

az hasarlı denmesine bakmayın bmw bu

dediğiniz az hasarlıda olsa binerim olmuyor
    örneğin şasesi bozuk motora binmek nasıl riskli ise arabada öyle

sonuçta biz arabalarla 240 km nin üstünde yol yaparken araçta en ufak vibrasyon istemeyiz ama şasesi eğri arabalarda bu vibrasyon ne yaparsan yap kesilmez

hmm dersen ki ben sadece işten eve evden işe gidicem ve araba sadece en fazla 100 km yi görecek ve ömür boyu satmıcam benimle mezara girecek dersen ok

çünkü pert yada hasarlı araçları satmak sabır ve zaman ister
    ayrıca bu tip araçlarda pert olması demek senin kasko yaptıramıyor olman demek

BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN
    HER YERE GİDİLİR !!!

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    Alıntı ozguralic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hey gidi günler hey.. 7 yıl taşıdı beni bu (benimkinin fotosunu bulamadım arkadaşımınkini koydum)
    :D özgür güzel si :D fabrika çıkışı 136 hp ama çok ufak oynamalarla 148 e çıkar bunlar mpdlamaya çok uygun honda modeli blok gayet sağlam ve aracın aerodinamik bir artısı var hafifliği cabası

restini görüyorum ve 3 kat arttırıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle

bu arada alacak arakadşlara şiddetle tavsiye ederiz... benim elim değdi bu araca...

BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN
    HER YERE GİDİLİR !!!

ALPASLAN ÖZTAŞ
    Diş doktoru
     RR 250E-9
     BODRUM
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı marlox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alp abi sana özelden msj attım ;)

ayrıca gönderilen o bmw nin kesinlikle ön sağ podyo da işlem var belkide şase ye bile girmiştir hasar

az hasarlı denmesine bakmayın bmw bu

dediğiniz az hasarlıda olsa binerim olmuyor
    örneğin şasesi bozuk motora binmek nasıl riskli ise arabada öyle

sonuçta biz arabalarla 240 km nin üstünde yol yaparken araçta en ufak vibrasyon istemeyiz ama şasesi eğri arabalarda bu vibrasyon ne yaparsan yap kesilmez

hmm dersen ki ben sadece işten eve evden işe gidicem ve araba sadece en fazla 100 km yi görecek ve ömür boyu satmıcam benimle mezara girecek dersen ok

çünkü pert yada hasarlı araçları satmak sabır ve zaman ister
    ayrıca bu tip araçlarda pert olması demek senin kasko yaptıramıyor olman demek
    teşekkür ederim..

Sayfa 286 Toplam 7797 Sayfadan BirinciBirinci ... 1862362762842852862872882963363867861286 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 243 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 243 misafir)

Bu Konu için Etiketler