bugün hürriyet yılmaz özdil okuyun tavsiye.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)bugün hürriyet yılmaz özdil okuyun tavsiye.
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)Başbakanımızın Afrika’ya gittiği gün…
Yılmaz ÖZDİL
Emekli generalin geçirdiği kalp ameliyatı yüzünden, henüz icat edilmemiş bilgisayar programıyla yazılan darbe planının gerçekleştirilemediği açıklandı.
*
Hayatında keklik bile görmemiş hevesli avcı, safariye çıkmış. Akşam oturmuşlar öbür avcılarla sohbet ediyorlar, kimi aslan vurdum demiş, kimi kaplan… Bizimki “iki tane noobum vurdum” demiş. Herhalde bi şey vuramadı, sallıyor diye düşünerek üstünde durmamışlar… Ertesi akşam gene sohbet, kimi fil vurdum demiş, kimi gergedan… Bizimki gene “iki tane noobum vurdum” demiş. Bu sefer merak edip “nedir bu noobum birader” diye sormuşlar. Bizimki anlatmış: “Valla ben elimde tüfek ormanda dolaşıyorum, çalıların arasından kara kara bi şeyler çıkıp ‘Noo bum! Noo bum!’ diye bağırıyor, ben de vuruyorum!”
*
Yapılmamış darbe
Bombalanmamış cami
Düşürülmemiş F16
Düzenlenmemiş suikast
Tanışmamış insanlar
Kurulmamış komplo
İcat edilmemiş bilgisayar
Yazılmamış plan
Buluşulmamış toplantı
Düşürülmemiş hükümet…
*
Sen istediğin kadar noo bum de!
ALINTIDIR...
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)
08 Ocak 2013 - 12:00
- Milliyet.com.tr »
- Gündem»
- Haber
Devrilen otobüste kış lastiği yok!
TEM’in Bolu Dağı geçişinde karla kaplı yolda kayan yolcu otobüsünün bariyerlere çarparak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölen kişinin 25 yaşındaki Erkan Topaloğlu olduğu belirlendi.
Yorum: 21
![]()
Bolu ve Düzce’de bulunan hastanelerde tedavi altına alınan 10 yaralıdan kimlikleri belirlenenen yaralıların otobüs sürücüsü Yılmaz Avuş, Birsen Şentürk, Fatma Baba, Cengiz Özatalay, Serdar Budak, Abdulvahap Akyıldız, Cüneyt Bağcı, Selver Öz olduğu belirlendi.
Bolu Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri, kaza sırasında bir lastiği yerinden çıkan otobüste incelemede bulundu. Trafik ekipleri yolcu otobüsünde kış lastiği bulunmadığını tespit etti. Kanuna göre yolcu ve yük taşımacılığı yapan ticari araçların kış lastiği takma zorunluluğu bulunurken, Ankara’dan İstanbul’a giden yolcu otobüsünün lastiklerinde diş bulunmaması dikkat çekti. Polis, yolcu otobüsünde kış lastiği bulunmaması nedeniyle Karayolları Trafik Kanunu’nun 30/1a maddesine göre "Servis freni, lastikleri, dış ışık donanımından yakını ve uzağı gösteren ışıklar ile park, fren ve dönüş ışıkları noksan, bozuk veya teknik şartlara aykırı olan araçları kullanmak" suçundan 77 TL ceza kesti.1 KİŞİ ÖLDÜ..CEZAYA BAK..trajikomik..
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Türkiyede şaşırmamak lazım.. [smilie=greencolorz:
"CaRPe DieM"
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)richter 5,8..iyimisiniz beyler..izmir bile sallanmış yahu..E:?:ngin!!!!
V strom
istanbul
0 Rh (+)uçuk cıktı hallediyim birazdan geliyorum:D
geçmiş olsun herkse
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Geçmiş olsun millet. Annem aradı Bursa'dan; bayağı sallanmış. Herkesin sağlığı yerindedir umarım.![]()
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)herkese geçmiş olsun![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)geçmiş olsun iyi sallamış ama ben flim seyrediyordum subbofer fazla açıktı arada kaynadı ama lanbanın sallanmasını fark ettim :mrgreen:
Şu anda 30 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 30 misafir)