| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Ara sor, ama sessiz bir ortamda, uykudan tamamen ayılmış bir şekilde ve tüm konsantrasyonunla dinle ustayı.. Yoksa telefonu kapattıktan sonra bile 5 dakika boyunca telefonda ne konuştuğunu çözmeye çalışıyo olursun
Ama napim abim yaa konunun gelişine bak şimdi Allasen söyle ben miyim suçlu, konu beni çağırıyodiyoki tam burada lafı gediğine oturt.. Susayım yoksa sen beni iyi bi oturtucan bana öyle geliyo
![]()
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bu arada gençler adamı telefonda zor anladığımız doğru ama bizim RR lar türkiyeye girdiği ilk günden beri makinaları gözü kapalı tamir eden en sağlam ustalardandır bunuda bilin![]()
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Bu akşam Ultragore (Enes) arkadaşımızın canlı müzik yaptığı mekana gittim. kendisi elektro gitar çalıyor ve çok profesyonel.. tebrik ederim. Cumartesi akşamları Biramania 'da...![]()
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)GÜNEŞLİ GÜZEL BİR PAZAR SABAHINDAN HERKESE GÜNAYDIN![]()
![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Çıkmak lazım gezmek lazım teker çevirmek lazım yol yapmak lazım turlamak lazım.. nasıl anlarsanız artık, ben kaçar
Herkese iyi pazarlar dilerim, günaydınlar..
Salih abiye saygılar :?
"CaRPe DieM"
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Sevgili Raptorriders ailesi,
Yine ufak bir süre siteye giremiyor olsamda gönüllerdesiniz.Vekiliniz şu guzel pazar gününü kütüphanelerde harcıyor olsa da hepinize keyifli huzurlu bir pazar diliyorum)
Şu anda 490 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 490 misafir)