Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 382 Toplam 7962 Sayfadan BirinciBirinci ... 2823323723803813823833843924324828821382 ... SonuncuSonuncu
Toplam 79616 adet sonuctan sayfa basi 3,811 ile 3,820 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Cihan Nickli Üyeden Alıntı

Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serhan aramıza hoş geldin. Ö.M'yi geç gördüm, cevap yazdım. Hayırlı uğurlu olsun yeni makinen. Kazasız belasız sürüşler. Ankara ekibi gezileri için haberleşiriz.

Bu arada geçen yaz gelemedik İstanbula ama siz Ankaraya çıkartma yaparsanız da hayır demeyiz, memnun oluruz. Ya da başka bir fikir, orta da buluşalım.. :mrgreen::mrgreen: Bolu civarları falan. Hem İstanbul-Ankara ortak etkinlik olur, hem de tanışmış oluruz..
    O zaman adını koyalım. Celil abi uygun mudur. 7 Nisan - Bolu/Gölcük veya Bolu/Abant kamp etkinliği :lol:
    Buraya da koyayım da Celil abi görsün :?

Celil abi, güzel bi fikir oluştu da öyle ulu orta.. Sen ne dersin acaba, benim şahsen kafama yattı. Yılda en azından bir kere bile olsa RR genel etkinlik yapalım. Bu da ilki olsun. Nisan'ın ilk haftası gibi nasıl olur mesela. İstanbul Ankara Kocaeli Sakarya Bursa Eskişehir çevresinin ortak katılım gösterebilmesi için ortalarda olduğu için Abant'ta mesela, bir haftasonu kamp etkinliği iyi olmaz mı...

Bu konuda destek ve yorum bekliyorum herkesten arkadaşlar.. Anca beraber kanca beraber. Ege-Antalya tarafları hakkında birşey diyemiyorum malesef, çünkü uzak kalıyor :( ama mesela Enginin Alp abinin de gözünü karartıp katılabilmesi de ne kadar güzel olurdu... :|

Evet fikirler yorumlar eleştiriler ???
    "CaRPe DieM"

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buraya da koyayım da Celil abi görsün :?

Celil abi, güzel bi fikir oluştu da öyle ulu orta.. Sen ne dersin acaba, benim şahsen kafama yattı. Yılda en azından bir kere bile olsa RR genel etkinlik yapalım. Bu da ilki olsun. Nisan'ın ilk haftası gibi nasıl olur mesela. İstanbul Ankara Kocaeli Sakarya Bursa Eskişehir çevresinin ortak katılım gösterebilmesi için ortalarda olduğu için Abant'ta mesela, bir haftasonu kamp etkinliği iyi olmaz mı...

Bu konuda destek ve yorum bekliyorum herkesten arkadaşlar.. Anca beraber kanca beraber. Ege-Antalya tarafları hakkında birşey diyemiyorum malesef, çünkü uzak kalıyor :( ama mesela Enginin Alp abinin de gözünü karartıp katılabilmesi de ne kadar güzel olurdu... :|

Evet fikirler yorumlar eleştiriler ???
    Görür gibiyim;
    Yıl 2025
    CELİL:
    Arkadaşlar ilk fikirin 2013 de çıktığı ve bugünlere geldiğimiz 12. Geleneksel nisan ayı bolu kampına kimler geliyor,elleri göreyim

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Yürü bee

Ek bilgi: :|

Hemen fark edeceğiniz gibi Çamlıca gişelerden başlayan ücretli yolculukla, genç ama tamiratı bir türlü bitmeyen yamalı bohça Sakarya otoyolu bir nefeste geçiliyor.
    Düzce, Hendek derken başlıyorsunuz Bolu dağını tırmanmaya ve hafifliyorsunuz.
    1960-70′li yıllarda otoyol yokken, İstanbul-İzmit arası Türkiye’nin en problemli yoluydu, kazasız gün geçmezdi. Devamında Bolu dağı da, şoförlerin korkulu rüyasıydı. Yola “Al baltayı, kes!” türünden bir sis oturur, yoğun trafikli, ağır tonajlı kamyon ve tırların can çekiştiği rampada sis lambaları, yol şeritleri görünmez olurdu. Camdan başımızı çıkarıp bağıra çağıra, neredeyse el yordamıyla zor ilerlerdik. Ben bunu yaşamıştım. Oysa şimdi geliş-gidiş ayrılmış. Farlar göz almasın diye araya panjurlar döşenmiş, yol kenarlarına korkuluklar, ışıklı direkler, emniyet şeritleri, rampa çıkışları ve ilave şeritler yapılmış. Ağırlaşan hava şartlarında karayollarının tuz kamyon ve araç-gereçleri anında müdahale edebiliyor. Korsan dönüşler kapatılmış ve haliyle dağ yolu güvenli, eğlenceli bir güzergâh oluvermiş. Kaynaşlı’da otobandan çıktığınızı bile anlamıyorsunuz.
    Dağın kolay ulaşımına, iştah açan havası ve manzarası da eklenince, yoğun trafik avantajını görenler, iniş ve çıkışı et ızgara üzerine çalışan kır lokantlarıyla doldurmuşlar. Bolu dağı geçişini ocakbaşına çeviren kebapçılar, dağın tünel geçişiyle trafik yükünü ve yoğunluğunu kaybedeceğini de düşünmüşlerdir herhalde.
    (Aydın otoyolu açılınca, Ortaklar kavşağındaki çöp kebapçılar, buna benzer bir örneği yaşamışlardı.).
    Bolu kent merkezinden Mudurnu yolunu takip edenler, 8 km sonra Akkaya boğazı, Akmina Maden Suyu Fabrikası yanından rampa yukarı, travertenli bölgeye ulaşabilirler. Bolu-Gölcük için, bu defa aksi yönde, Seben-Kıbrıscık istikametinde yol alarak, piknik yeri Gölcük’e geliyorsunuz. Giriş ücretli. Gölcük çıkışından sağa dönüp, şiir gibi orman içi yoluyla birkaç orman köyü geçildiğinde, Seben’e ulaşılıyor.
    Bolu-Gölcük, Ankara’ya 205 km, İstanbul’a 250 km uzaklıkta bulunuyor.
    Konu cihan54 tarafından (06.Şubat.2013 Saat 14:16 ) değiştirilmiştir.
    "CaRPe DieM"

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    ama biz nasıl gelelim oraya yaaa...

BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN
    HER YERE GİDİLİR !!!

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı marlox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama biz nasıl gelelim oraya yaaa...
    Geçerken alırım seni :? diycem olmıycak. ne bilim bilemedim yavru yaa.. size yakın yapsak bu sefer Ankaradaki çoğunluk katılamıycak [smilie=greencolorz:
    "CaRPe DieM"

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    istanbul ankara bursa izmir ortası bir yer olsa....

HER YERE GİDİLİR !!!

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6

bu şekilde büyük bir sürüş yapalım yaa.... toplamda 2200 km...

HER YERE GİDİLİR !!!

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Yaza bu rota zaten düşünülüyo :mrgreen:

bu arada istanbul ankara izmir ortası bi yer diyince aklıma en uygun, Eskişehir geliyo [smilie=greencolorz:
    "CaRPe DieM"

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    bu rotayı ben bir yerlerden hatırlıyorum ama nerden :mrgreen::mrgreen:

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    det, bozuntuya verme :mrgreen:
    "CaRPe DieM"

Sayfa 382 Toplam 7962 Sayfadan BirinciBirinci ... 2823323723803813823833843924324828821382 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 414 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 414 misafir)

Bu Konu için Etiketler