| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Erkan sol yanım acıyo.. [smilie=greencolorz: sol yanım acıyo anne, sol yanım.. tam şurası (Şiire bağlıycam şimdi üff kendimden nefret ettim [smilie=greencolorz: , çıkıyom hava alıyom ben [smilie=greencolorz: )
"CaRPe DieM"
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Celil abi nerde yaa [smilie=greencolorz: nerdesin yüce yeşil güzel insan.. Sensiz olmuyor bak online geyiğin bile kaldıramayacağı kadar sapıtıyorum sen olmayınca.. hem bi heves ettik genel etkinlik diye. sen yoksun yahu [smilie=greencolorz:
"CaRPe DieM"
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)SELAM BEYLER..bugün bir doktor arkadaşımla yalıçiftliğe gittik..bodruma 20km falan..virajlı ağaçlı yolları var..deniz kıyısında köftemizi yedik..başlangıç için rebel almıştık ona..henüz acemi..biraz yol-viraj-dönüş çalıştırıyorum..epey ilerleme var..küçük bir paylaşım..bide tek elle çektiğim dönüş videosu var..umarım yükleyebilirim
![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Oooh sefanız olsun afiyet olsun abimne güzel de gezi yapmışsınız. iki kişi en güzel gezi grubu yaa.. :mrgreen: bi de kafa dengiyse değmeyin keyfine valla.. Kıskandım ne diyim. Ee artık sitemize de bekliyoruz honda rebel'i
![]()
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)GELDİMMMM bugün bir arkadaşın hayırlı bir işini hallettik AZZ sonra BURADA açılklıyorum![]()
Şu anda 15 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 15 misafir)