günaydın herkese. hayırlı cumalar![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD 250-E6c Daytona
Bursa
B Rh (+)günaydın herkese. hayırlı cumalar![]()
Presto Home T100
İzmir
B Rh (+)Cumartesi gecesi otobüse bineceğime göre banada yaklaşık olarak 1,5 gün...
Bayandan Motorcu Olmaz Diyenlere inat...
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
Gv 650
istanbul
A Rh (+)olum ne hasta bekler sabahı,ne taze oluyu mezar,nede seytan bır gunahı muvekkılımı bekledıgım kadar
Yahu sen nerelerdesın,ozletıyorsun kendını
Olum sen abılerıne nıye laf yetıstırosun onlarla ugrasıyosun,bır eralp vardı sen de cıktın sıvrı dıllı yenı jenerasyon![]()
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
İstanbul
İstanbul
Şu anda 300 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 300 misafir)