Herkese iyi haftalar.. Kusura bakmayın biraz geç kaldım, haliyle yol dönüşü işe başlamak azap gibi...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Presto Home T100
İzmir
B Rh (+)Herkese iyi haftalar.. Kusura bakmayın biraz geç kaldım, haliyle yol dönüşü işe başlamak azap gibi...
Bayandan Motorcu Olmaz Diyenlere inat...
REGAL BUZDOLABI
İZMİR
0 Rh (+)iyi haftalar arkadaşlar...![]()
MOTOSİKLET HASTASI DEĞİLİZ RÜZGAR BAĞIMLISIYIZ...
REGAL BUZDOLABI
İZMİR
0 Rh (+)arkadaşlar sahibinden de gezinirken bakın gözüme ne çarptı:?
asya motor ???
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16616405/detay
MOTOSİKLET HASTASI DEĞİLİZ RÜZGAR BAĞIMLISIYIZ...
Presto Home T100
İzmir
B Rh (+)Dönüş yorucu ve sıkıntılı geçti açıkçası... İlk önce otobüs otogardan değil Alibeyköyden kalkıyormuş, Servisle yolladılar bizi, ancak servis şoförü yolu bilmiyormuş, baya bi başka yerlerde dolandık, anca yetiştik otobüse.... Önümde ki zat koltuğu iyicene indirince bana sıkıntı bastı ve uyuyamadım doğru düzgün... heryerde de durunca otobüs iyicene sinirlendim, haliyle bütün gecenin sıkıntısı günüme de yansımış oldu böylece....
AMA sizlerle tanıştığım için çok memnum oldum ve gerçekten çok güzel bir ortamın içinde olduğuma kanaat getirdim... Tekrar teşekkür ederim... İnşallah bu yaz güzel gezilerle dostluklarımız pekişir...
Bayandan Motorcu Olmaz Diyenlere inat...
V strom
istanbul
0 Rh (+)Olan biten.
Malumunuz bugun doktorum civanım taa bodrumlardan durumumu farkedip
bu fotoğrafa
şu mejamı yazmıştı,
ne acı:(
Bu mesajı okuduktan sonra özgüvenimi korumayı amaçladığım cevap mesajını attıktan sonra durdum düşündüm.
Kalktım lavobaya gittim .Boy aynasından kendime şöyle bir baktım ,yandan ,önden,arkadan...
Aman tanrım yok böyle bir ızdırap şekli anlatamam burada.
Akabinde döndüm masama pc mi kadadım tel, çakmak ,cuzdan, sigara ve çakmağımı cebime koydum ceketimi giydim ve kimselere bişey demeden evin yolunu tuttum
ne haber verecem lan ,zaten ruh halim berbat akm işinin gidiyorum ben eve kafam da planlarım var
benim tüm emektarları toparladım ve bir program yaptım.
neden bilmem şu sahne aklıma geldi
http://www.youtube.com/watch?v=RBtgkjNAAbY
bi besmele çektim ve giriştim allah ne verdiyse mekik şınav
ama abi ben ne olmuşum böyle ilk set yerım mekik çektim ayakların titriyor yeni kesilmiş manda ete gibi durduramıyorum
düşündüm en son ne zaman spor yaptım diye
ve buldum dedim hemen ispat için açtım resimleri nafile
meğer salih abiymiş
biraz ısındıktan ve kendime güven geldikten sonra
biceps yaparken kendime "ehh doktor benim yolum bodruma bir düşer nasıl olsa gösterecem sana göbeğin nasıl olduğunu "
diye sayıkladıktan sonra bunları yazmaya karar verdim
sonuçta yarını hamlamış bir vucutla ,sırf benden daha fit diye imreneceğim tanımadığım insanlara bakmakla tüteketeğim sanırım
ayrıca dr.alp tıpta çığır açmış oldu Online tedavi
ehh bakalım hayat bizi nerelere sürükleyecek.
Konu ağfndrdm tarafından (04.Mart.2013 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 31 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 31 misafir)