| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
V strom
istanbul
0 Rh (+)
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Eralp senin için tüm geyikleri bir kez daha okudum, hatta geyiği yapan arkadaşların boynuzlarındaki çatalları da saydım.:mrgreen::mrgreen: Ama.. Sen de mi sattın atını göremedim.:mrgreen: :mrgreen:
Sattıysan hayırlı olsun. Bu arada sınavlar yaklaşıyor, Allah muvaffak etsin![]()

Regal Raptor DD250E-9B 2011
İzmir
AB Rh (+)Yok bana herhangı bır lafın yok mu anlamındaydı abı. Ben satar mıyım hıc. Fazercı denen adam herkesı gaza getırıyor sonra yırtmak ıcın Salıh abıye saygılar Celil Abıye sevgıler falan falan. Fazercı goruyosun dımı Salih abımız senın yuzunden geyıklerle boynuzlarla ugrasıyor
İyi dileklerin ıcın cok tesekkur ederım abi. Ve fuar gunu belırtmedım herhalde: tanıstıgımıza cok memnun oldum :D sık sık gorusuruz umarım![]()
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ben de memnun oldum Eralp. Sınavları atlat daha sık görüşürüz inş. Eğer istediğin yeri tutturursan, ki tutturacağından eminim, bu yazı iyi değerlendirelim, sonrası senin için yoğun olacak
Cihan'a gelince.. Evet, ilk o sattı di mi regalini :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Kulaklarım çınlıyo :?
"CaRPe DieM"
V strom
istanbul
0 Rh (+)
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Ihhh yazık günah bee..
"CaRPe DieM"
yok
bursa
A Rh (+)bursa enduro
festivallerde sarhoş olup sapıtanlar, ağaç yakmaya kalkanlar.. dönüş yolunda ölenler, silahla atış yapıp karavana geçenler nedeniyle ve alçılı ayakla festivale katılımlar olduğu için bu sene motofest düzenlemekten vazgeçmiştir. bilginize.
Şu anda 803 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 803 misafir)