| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Ohoouuv teknik geyik. merak ettim :lol: Ben teknik geyiği şu ana kadar bi Salih abiden duymuştum, senden de dinleyelim![]()
Teknik konu kalmaz tabi. Ne konu açıldıysa hepsini cevaplayıp çözdünüz Celil abiyle ikiniz. Artık ne konu açılsa önceden karşılaşılmış ve cevapladığınız-çözdüğünüz şeyler oluyor. :mrgreen:
"CaRPe DieM"
-
Ankara
A Rh (+)
yok estfbenimde şanzumanla ilgili ne konular açtığımı bilen bilir :D Celil abi sağolsun hiç cevapsız bırakmadı konularımı
özellikle meslek mekanik elektronik ikisi arasında birşey olupta aracınızın haddinden fazla problemi varsa harbiden usta kadar da olmasa yeteri kadar tecrübe sahibi oluyor insan :D
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
-
Ankara
A Rh (+)Konu Emix tarafından (26.Haziran.2013 Saat 11:44 ) değiştirilmiştir.
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydınlar Raptor Rıders![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Geldi geldi kapatın konuyu, görmesin![]()
"CaRPe DieM"
Şu anda 1428 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1428 misafir)