| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+):mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:: mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Dostlar herkese selam murat kardeşiniz yine yollara düştü
26 saatte 2100 km yaptım ...
(uçak otobüs karışık)
Şu sıralar ankara'dayım
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Sorma abi bıktım ama az kaldı bitiyor kars'tan evi ayarladım eşyalar gelecek bu yıl hiç abartısız 30bin km yaptım motor daha 1200 km de
Binemiyorum ki
yok
diyarbakır
B Rh (+)konuyu saptirim accık uzun yol diyince muavinler perişan bende bir dönem uzun yolda muavinlik yaptım özetlersek otobüs 13.30 da mı kalkıcak 11 de otobüsün başında olucan hareket saatinde hop yolcu gelir itinayla aldıgın valizlerin perişan olur birde yolda binenler olur aceleyle fişle otobüse at misal istanbula gidicen 22 saat yol çek valizleri indir emanetleri ver gir otobüse otobüsü temizle camları sil ( molalarda daki temizlik işlerini es geçiyom bide şehirlerde ki indi bindileri ) tam bitti derken hooop giy gömlegi kravatı yolcular geliyor valizleri al sonra bi 22 saat yolculuk gece 12 den sonra eger yolculardan inicek yoksa ve molalara 2-3 saat varsa dinlen dinlenebilirsen ki imkansız dıt şöför çagırır çay yada kahve ister memlekete dönersin otobüsü ugurla eve gel tak annen desin ki evde ekmek yok in bakkala al ekmegi çık tam kapıda oglum filan şeyi al demeyi unuttum vs vel hasıl eger benim gibi muavinlik yapmış biri varsa uzun yol vız gelir![]()
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Dükkanı açma sırası bugünde bende olsun
Günaydın Raptorriders ailesi, Cumanız mübarek olsun![]()
Şu anda 85 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 85 misafir)