1 hafta ne ki yatçaz,kalkçaz,yatçaz,kalkçaz hoop beraberiz.![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)1 hafta ne ki yatçaz,kalkçaz,yatçaz,kalkçaz hoop beraberiz.![]()
DD350E-6C DAYTONA
A Rh (+)Dün akşam Yeşim'le konuşuyorduk "bizim meşhur döşeği de götürde Cihan yatsın"diyordu.:mrgreen:
vay beeee bugün bi piyango bileti alayım 7777 mesajı yazmışım.
Konudaki Cevap Sayısı
7777
Konu Rona tarafından (23.Ağustos.2013 Saat 10:11 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydınlar Raptor Rıders ailesi
Hafta sonu gelmiş c.tesi denizemi gitsek acaba![]()
2012 250-E 9b
istanbul/Avp.
AB Rh (+)Günaydın, Oldwolf olan nickim gereken lüzum üzerine Ruschen olarak değişti, bilginize RR familyası. Ayrıca Hayırlı CUMA'lar olsun.Ati duyduğuma göre kamplarda en sevdiğin MASTİKA (bulgar rakısı)içermişsin :D
Konu ruschen tarafından (23.Ağustos.2013 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir.
DD350E-6C DAYTONA
A Rh (+)yaşlı kurttan daha iyi olmuş bu nick abi.Hem sana yakışmıyordu ne yaşlısı yav zımba gibisin maaşallah.Meselaaaaa "young gun "olabilirmiş:mrgreen:
Yarın bizim Bulgaristanlılara gideceğim bulabilirsem alacam Yalova da parlatırız.
Ayrıca çoğunlukla ev yapımı rakı kullanıyorum üzümlüsü,kayısılısı,eriklisi..... sen bilirsin onları..........![]()
2012 250-E 9b
istanbul/Avp.
AB Rh (+)
V strom
istanbul
0 Rh (+)Hayirli cumalar dostlar. hala solo ege turuma devam etmekteyim iyisiyle olumsuzluklariyla geciyor tatilim. Geri dondugumde bir ozetle anlatacagim solo turumu gör7smek uzere
2012 250-E 9b
istanbul/Avp.
AB Rh (+)25 ağustos geldi çattı ehliyet imtihanım var acaba geçebilecekmiyim çok heyecanlıyım.:?:
Kanuni ile imtihana girecekmişiz benim motorumla girmeyi talep ettim olmuyormuş.Tır dorsesi olur mu acaba ?![]()
Şu anda 21 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 21 misafir)