| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)arkadaşlar bugün kars ta da bir motor sevdasının olduğunu keşfettim bi arkadaşın motor tamirhanesi var (zaten karsta 1 tane var)orada 7-8 motorcu R6, R1 kanuni tiger, fzr g.b. çeşitli motorcu arkadaşlarla buluştum harikaydı...
saçta melemen ve şahane sıcak içten, samimi bir sohbet motoru sırf iki teker olduğu için değil binenlerin hep tek yürek oluğu için çok seviyorum... çok şükür karsta da bir ekip olacak gibi denizli deki gibi büyük ve lüks olmasada mühim olan arkadaşlık ileri günlerde inşallah birkaç foto da paylaşıcam

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydınlar herkese bugün hava çok güzel imkanı olanlar değerlendirsin kaçırmasın çünki perşembe günü 14 dereceye düşüyor hava bozuyor bir sonraki hafta sonu hava bozuk sonrasındada hiç iyi vermiyor![]()
Spyder
İstanbul
0 Rh (+)Bugünün planı, sağlam bir kahvaltı, sonra trafik çoğalmadan motorla bir istanbul turu, öğleden sonra caddebostan sahilde çimlerin üzerine yayılıp dinlenmece.. Güzel bir pazar olacakKatılmak isteyen olursa beklerim.
34 EL 8118
2012 250-E 9b
istanbul/Avp.
AB Rh (+)Bugün yazlığa gitmece su girilecek gibiyse havuzda çimmece, sonrasında mangallamaca.....programım bu![]()
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)24 saat kadıköy/koşuyolunda sabitim yolu düşen uğrasın,isaynlardayım hava güzel motor yanımda teker dönmez zaman geçmez = (((
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)serkan ve sehat hala musaitseniz caddede kahve icelim.yanliz internet sorunum var telefonum 532 620 55 30
Şu anda 1542 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1542 misafir)