Pazar ve pazartesi İstanbuldaydım heryerde Regal raptor gördüm. Ne kadar çokmuşuz![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Pazar ve pazartesi İstanbuldaydım heryerde Regal raptor gördüm. Ne kadar çokmuşuz![]()
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Günaydınlaaarr Efenimherkese mutlu sağlıklı bir gün diliyorum
Şu yukarıda bahsi geçen konu daha fazla geç kalınmazsa ilgi görebilir.
Ayrıca, tercih Ağva olursa (Ki Sedat arkadaşımızın Ağva'da yazlığı varmış ve mangal yaparık ordaaa diyo...) Ben de katılım gösteririm sankim :| Hem de Ati abiyle Salih abi de gelir. Di mi canlarımm![]()
Celil abi sana biraz uzak kalıyor sanırım. Bana uymaz dersen anlarım. Ama bi imece organizasyonu yapıp bi toparlarsan insancıkları. Bak hepsi nasıl bakıyo melül melül [smilie=greencolorz: Hem özlemişim sizleri de görmüş olurum... :(
KIRMIZIIIIIII... :?:
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydınlar Raptor Rıders ailesi
Cihan sen mod. değilmisin :mrgreen: Riva başlığını sen aç ben desteklerim bakalım gelen varmı![]()
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)İyi de ben istanbulu bilmiyorum ki şeker :mrgreen: şurda buluşcaz, şu saatte anadolu yakası burda olursa onlarla orda kesişiriz falan diyebileyim. Bi de Riva değil Ağva :|
Baak dedim çocuuk dediiim. Gel sen de Sakaryada organizasyon yap yavru. Çok miskin gördüm seni![]()
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Tamam başlığı ağva diye aç yolu zaten bende bilmiyorum orası sana benden daha yakın boşlukları doldururuz öncelik talep belirlemekte :mrgreen:![]()
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Ben bayağı ağar hastayım arkadaşlar,fena çarpılmışım ama bu tabiiki gelmeme engel değil.Motor kullanamam ama arabayla gelirim.İş Ağva ve balık olunca akan sular durur.Hemde ailecek katılırız..
Şu anda 196 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 196 misafir)