Günaydın millet :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Günaydın millet :D
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Gutmornik evribadi!
Angara da yağmurlu bugün. Aslında yağmura pek itirazım yok ama yağarken havanın kararması şart mı? :|
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Bugün işe errken geldim.Arabada iki dakika kestiriyim dedim..Tavana yağmur damlaları düştükçe uyku daha bi tatlı geldi.Havada karanlık.15-20 dk kestirmişim.En kısa zamanda tekrarlıycam.Hatta hafta sonu yağmur yağarsa gidip arabada uyucam![]()
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Cümleten Günaydın,
Bu damar şarkı benden aileme gelsin,
https://www.youtube.com/watch?v=G3b6j4dnid8
Birde E 5 de spyder la bu yagmurda çılgınlar gibi giden birini gördüm, adam yürek yemiş,ölüme gidiyor![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydınlar herkese
cihan Yağmur tam gece yarısı başlamıştı çadırlara kaçmıştık ama 10 dakika sonra kamp alanının sahnesinde canlı muzik başlamıştı çadırın içinde üstümüzde şıpır şıpır yağmur yağarken diğer yandan eski türk rock muzikleri canlı performası dinlemiştik çok keyifliydi nerdeyse sabaha kadar yağmıştı ama sabah günlük güneşlik denize girmiştik![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Adam adamforumdan biriyse kutluyorum burdan. Motorcu dediğin böyle olmalı, tatlı su motorcusu olmayacak motorcu dediğin
Aha işte, adam dün yaşamış gibi anlattı bile valla, helalyağmur bana hep o akşamı hatırlatır. Benim için çok önemli ve değerli bir geceydi. Ailemle geçirdiğim çok keyifli bir geceydi. Müvekkil ve Erkan'ın en büyük kaybıydı bence o kaçırılan gece
![]()
"CaRPe DieM"
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Şu anda 489 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 489 misafir)