Raptorriders ailesi,keyifli haftasonlari,benim yerime de bool bol yeyin cikofte;)
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Raptorriders ailesi,keyifli haftasonlari,benim yerime de bool bol yeyin cikofte;)

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Babam bizde benim gelme şansım yoktu, zaten yeni gördüm...
Kırmızı iştah açtığı için tercih ediliyormuş, yeme dürtüsünü harekete geçiriyormuş.
Bilim adamlarının yalancısıyım![]()
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)selam millet bende yikadim motoru caddeye inip bi kahve icerim birazdan varsa musait olan 0532 6205530

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ömer daha ucuz fiyata kamerası içinde buldum
Bugüne özel indirimli fiyat buldum 44 tl
http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...-145820-2357-0
Bir tane daha
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...7704521/detay/
GECE GÖRÜŞLÜ ARAÇ KAMERASI ARAÇ KARA KUTUSU
59,99 TL
![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Günaydınlar ailem. Seviliyosunuz valla :mrgreen: herkese Ege yöresinden, mutlu keyifli pazarlar bol sürüşlü yollar diliyorum. .
"CaRPe DieM"

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Günaydın, gençler yine erkenci, iyi pazarlar herkese...
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
spyder350 sattım yeni motor alacam
istanbul
0 Rh (-)herkese iyi pazalar benim icin buyuk motot arayisi drvam ediyir![]()
Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya! ..

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Herkese günaydın ve iyi bir hafta olması dileğiyle hayırlı işler.
Celil senin verdiğin linkteki kamera ve aparat süper ama araba için daha uygun gibi geliyor. Bende biliyorsun küçük bir kamera var ve 5 metreye kadar su geçirmezlik özelliği var. Sadece onu bağlayıp daha sağlam bir şekilde motorda kullanabilmek düşüncesiyle vantuzlu aparatlara yönelmiştim.
Ama senin tavsiyen zaten vantuz ve kamera bir arada, gece görüşü olması ayrıca bir avantaj, fakat onların vantuzları diğerleri gibi sağlam mı bilmiyorum? Yoksa vantuz parasına kamerayı da birlikte almak çok cazip.
Şu anda 182 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 182 misafir)