CELİL Nickli Üyeden Alıntı Aynı yöndeki tarihleri peşpeşe olan festivallerin hepsini tek turla geçeriz diyorum :mrgreen: Kendi adına konuşmanı ümit ediyorum. Herkes çalışıyo arkadaşım Ben git gel yaparım
"CaRPe DieM"
cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Kendi adına konuşmanı ümit ediyorum. Herkes çalışıyo arkadaşım Ben git gel yaparım Öyle tadı çıkmaz gittimi hepsini dolaşıp geliceksin :mrgreen:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı Öyle tadı çıkmaz gittimi hepsini dolaşıp geliceksin :mrgreen: He emekliliğin nispetini yapacan illa yani
cihan54 Nickli Üyeden Alıntı He emekliliğin nispetini yapacan illa yani Sizi bilmem Salih'le biz öyle yapıcaz mesala :mrgreen:
ooo festifal sohbeti başlamış şimdiden
UCANLAZ Nickli Üyeden Alıntı ooo festifal sohbeti başlamış şimdiden Bu kış havasında motora binemeyince hayaller kuruyoruz işte :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı Sizi bilmem Salih'le biz öyle yapıcaz mesala :mrgreen: Bensiz!
cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Bensiz! Kapımız herkese açık ne demek buyrun gelin efem :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı Kapımız herkese açık ne demek buyrun gelin efem :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Hala burada çalışıyor olursam bütün yıllık iznimi o tura ayırıcam
cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Hala burada çalışıyor olursam bütün yıllık iznimi o tura ayırıcam Bak formülü varmış :mrgreen:
Şu anda 425 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 425 misafir)
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları