yok bu iş böyle omayacak, ben şu foruma bol bolboncuğu takmaya başlayayım en iyisi
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD 150 E2
Babaeski
A Rh (-)yok bu iş böyle omayacak, ben şu foruma bol bolboncuğu takmaya başlayayım en iyisi
![]()
Ölümle yaşamın tam ortası
yani
SIFIR NOKTASI
dd150e2f
ankara
A Rh (+)Çok geçmiş olsun, yarin için bi arkadaşı iftara cagiracaktim mesaj attım cevap yok aradım cevap yok , ondadahHonda cbr var idi dun kaza yapmış yoğun bakımda imiş karaciğeri çizilmiş kaval kemiği kırılmış, inşallah kalıcı hasar olmadan kurtulur, :(
Bu arada iyice tirsmaya başladım cevre baskısı ile bayramdan sinra sstiliga cikartabilirim motoru, ama rr ankara ile buluşmayı çok istiyorum öncesinde :(
RR DD 150 E2
Babaeski
A Rh (-)''Motorcunun Hikayesi'' başlığında da yazmıştım : Yılın 12 ayında yerde kar-buz olmadığı sürece motor kullanıyorum.Eşim hep bir gün motor kazası dolayısı ile hastahaneye düşeceğimi tahmin ederken, düğünün birinde kamera çekiminde, damat zıplarken ayağımın üzerine bastı yanlışlıkla ve aşil tendonum koptu.İlk operede bir yanlışlık sonucunda üzerine 9 ameliyat daha oldum ve bu toplam 10 ameliyatım boyunca, 11 ay yatağa çakılı kaldım.
Ameliyatlar arasında eve taburcu oldum ara ara ve evde yatarken aşırı derecede bunaldığımdan, koltuk değneklerinden kurtulur kurtulmaz, biraz ayağımı yere değdirmeye, dikişli ayağıma fazla yük uygulamadan, seke seke yürüyebilmeyi başarabildiğim zamanlarda, hemen scooter motoruma atladım ve özgürlüğün tadına vardım.
SONUÇ : Ayağımda 40 ın üzerinde dikiş vardı, ben motor tepesindeydim.
Ayağımda 65 dikiş vardı, ben motor tepesindeydim.
Ayağımda 98 dikiş vardı, ben motor tepesindeydim.
Sayılarını hatırlayamadığım daha nice dikişlerim vardı, ben yine motor tepesindeydim.
Ben bile ara ara motor sürerken korkmuş, ''len Tanju, mal gibi kaza yapacaksın, düşeceksin hastahane yataklarına, dikkat etsene lavuk'' diye zaman zaman kendime kızmama rağmen, nasibim işimi yaparken damadın ayağıma yanlışlıkla basmasıyla yatağa çakılmakmış.
Herkesin bir alın yazısı var.
Herkesin nasibi neyse bu hayatda, onu alıyor ne yazıkki.
DENİZİ TESTİYE DOLDURSAN NE ALIR ?
...........BİR GÜNÜN NASİBİNİ...........
Ölümle yaşamın tam ortası
yani
SIFIR NOKTASI
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Dil gönülden efkarlı..
Söyleyemez heceleri..
Dile kolay gönül bu..
Uyutmaz geceleri..[smilie=greencolorz:
Cihaaaan:?: .. Nerdesin? Geyik taklaya gelmiş, tut şunun boynuzundan, iki gündür yazan yok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Günaydınlar.. Bu yağmurda iftar toplantısı nasip olacak mı? [smilie=greencolorz:

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydınlar Herkese
Yağmur yağdı ama sonrası açık yağmur kesiliyor yola devam![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Bende fırsat kolluyordum. Yağmurluğu deneme zamanı![]()
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Artık yok :(
İZMİR
A Rh (+)Aman arkadaşlar abiler haberlerde gördüm de yağmurun yaptıklarını dikkatli olun yemek falan var bugün bildiğim kadarıyla . İnş düzelir o vakte kadar
Konu Samet AKTEPE tarafından (19.Temmuz.2014 Saat 16:50 ) değiştirilmiştir.
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)Günaydınlar yurdumun güzel insanları hayırlı haftalar hayırlı işler bol kazançlar. yine filistindeki savaşın bitmesini dört gözle başladığımız bugün hayırlara vesile olur inşallah
Şu anda 340 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 340 misafir)