Buradan Gezi-Etkinlik Birimi yetkililerine sesleniyorumKış ayları için toplu taşıma şartlarına uygun,bizim sayımızı ve gürültümüzü kaldırabilecek,fiyatları makul mekan bulmanızı talep ediyorum değerli klübümüz adına
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Buradan Gezi-Etkinlik Birimi yetkililerine sesleniyorumKış ayları için toplu taşıma şartlarına uygun,bizim sayımızı ve gürültümüzü kaldırabilecek,fiyatları makul mekan bulmanızı talep ediyorum değerli klübümüz adına
![]()
DD 250E-6C
istanbul
A Rh (-)
Oyle bi mekan bulmayi bize niye birakiyorsun anlayamadim kardes ?? Herkes baksin bence gezi etkinlik diyorsun farkindaysan mekan arama motoru degiliz yani dimiherkes bisi soylesin degerlendirilsin mtg yi bulmamiz da omer sayesinde sansa bala gordude ogrendik o mekani yoksa oyle bi toplanti yeride olmucakti
DD-250E
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Arkadaslar skinti edilecek bir şey yok malum kış ayı herkes motora binemez herkes makul birseyler düşünsün bu konuda bir fikir birliğiyle işi cozelim. Ya Yeni mekan bulucaz orta noktada ya da böyle toplantı ertelicez benim kanaatim yeni bir yer bulmakta
CELIL Abi degilimki bileyim...
At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die
Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)
Ulutay - KaWaSaki VN900B - 2012
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar ben mtg deyim gelmek isteyen olursa.
Ali UNvERDİ
YOK
İstanbul
0 Rh (+)2 gündür daha yeni bu saatte girebiliyorum foruma. bu hafta çalışma saatlerim hep full. akşam 10'da çıkacağım. önceden yazamadığım için kusura bakmayın.
Belki siz bizden daha çok yaşarsınız, ama biz sizden çok başka yaşarız...
RR Spyder 250
İstanbul-Sultangazi
0 Rh (+)
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Günaydın millet hava yağmasına rağmen motorla geldim kopamıyorym karayelimden![]()
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)günaydınnnn cumanın habercisi güzel perşembeden![]()
RR Spyder 250
İstanbul-Sultangazi
0 Rh (+)Otobüsle normalde 35 dk da gittiğim yol tam 2 saat sürdü zorla ehliyetsiz motor kullanmaya teşvik ediyorlar adamı☺☺☺
Tapatalk üzerinden gönderildi 😎

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar Herkese Günaydınlar![]()
Şu anda 29 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 28 misafir)