Cadde de migrosun arkasında çimlerin üzerinde takılmayı özledim ben yazı özledim deri yeleğimi özledim beeee![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha dragstar
istanbul
A Rh (+)Cadde de migrosun arkasında çimlerin üzerinde takılmayı özledim ben yazı özledim deri yeleğimi özledim beeee![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ben her zaman ordayım buyurun gelin![]()
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)Deri yelek ve tshirt candirrr kis geldi marul gibi olduk
Hepimiz valla kat kat giyin olmuyor bende ozledim yazicelil abi en yakin zamanda o tarafa bi cigkofte partisine gelcez uzun zaman oldu
![]()
YOK
İstanbul
0 Rh (+)Bu sabahın ilk selamı benden olsun. Tüm aileme bolluk, bereket dolu güzel bir hafta dilerim. Bu arada sabit bir izin günüm olmadığı için ani buluşmalara katılamıyorum. Çarşamba sabit günümüz vardı kış sağolsun o da yok =( Serhat abi gibi gurbette hissettim kendimi, özledim hepinizi... Bu yaz bize tüm güzellikleriyle, hep bir arada olabileceğimiz unutamayacağımız bir sezon nasip olsun inş.
Belki siz bizden daha çok yaşarsınız, ama biz sizden çok başka yaşarız...

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Tüm aileye günaydın iyi bir hafta olması dileğiyle hayırlı işler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Günaydın millet hava halâ karanlik mi?? Yoksa benim gözler mi bozuldu ??![]()
RR Spyder 250
İstanbul-Sultangazi
0 Rh (+)Günaydın RR çok sağlam dolu yağıyor
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Günaydın ekip, Anadolu yakası müthiş yağmurlu = ((
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)günaydınnn olsun büyük aileme iyi haftalar bol kazançlar hayırlı işler dilerim herkeze![]()
Yamaha dragstar
istanbul
A Rh (+)Gunaydin hepinizeyahu arkadas beylikduzunden mecidiyekoye metrobusle bile 80 dk gidiyosak ne diyoruz Motor candir
![]()
Şu anda 398 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 398 misafir)