Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1605 Toplam 7744 Sayfadan BirinciBirinci ... 60511051505155515951603160416051606160716151655170521052605 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77439 adet sonuctan sayfa basi 16,041 ile 16,050 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

paradidlecraft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tolga tunca
    öğrenci
     yok
     antalya
    Beğenmiş
    4
    Beğenilmiş
    8
    Selamlar abilerim..Az kaldı raptor ailesine katılacagım fakat kafamda deli sorularr..
    Arkadaş,chopper tarzı motorların ozellıklerını,vitrinlerini,kullanıcı forumlarının hepsını en alttan en ust modellere kadar arastırdım.
    Süperlighttan baslayarak Elecktra glide a kadar.Yalnız soyle bırsey var,Kimse memnun degıl! adam süperlightada gömmüş,regalede gommus harleyede gömen var.Yani harleyın ustu olsa onada gomecekler.! bunun sebebı assa yukarı belli maddi durum kriterlerı ama neden kımse yüzdeyüz emın olamıyor onu anlıyabılmıs degılım.Gözünüzü seviyim regal raptor daytona 250 kullanan abılerım bana bı detay bılgı atsın destek olsun.İçimiz rahatlasın yahuu ) yenı uyeyım nereye yazıcagımı bılemedım o yuzden genel geyıye salladım kusra bakmayın eyw

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    50,429
    Beğenilmiş
    6,754
    Alıntı paradidlecraft Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar abilerim..Az kaldı raptor ailesine katılacagım fakat kafamda deli sorularr..
    Arkadaş,chopper tarzı motorların ozellıklerını,vitrinlerini,kullanıcı forumlarının hepsını en alttan en ust modellere kadar arastırdım.
    Süperlighttan baslayarak Elecktra glide a kadar.Yalnız soyle bırsey var,Kimse memnun degıl! adam süperlightada gömmüş,regalede gommus harleyede gömen var.Yani harleyın ustu olsa onada gomecekler.! bunun sebebı assa yukarı belli maddi durum kriterlerı ama neden kımse yüzdeyüz emın olamıyor onu anlıyabılmıs degılım.Gözünüzü seviyim regal raptor daytona 250 kullanan abılerım bana bı detay bılgı atsın destek olsun.İçimiz rahatlasın yahuu ) yenı uyeyım nereye yazıcagımı bılemedım o yuzden genel geyıye salladım kusra bakmayın eyw
    Merhaba Tolga hoş geldin alttaki linkteki Tanışma başlığına mesajını aktar oradan devam edelim burada konu kaynar karışır
    http://www.raptorriders.com.tr/forum...newthread&f=27

ersupalit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Suphi Ilhan Yılmaz
    Dişhekimi
     RR Daytona 250cc Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    5
    Başkan sana danışayım dedim bir. Biliyosun benim Ollie'nin ön diskinindeki problem diskin fabrika çıkışı hatalı olduğundan kaynaklandığını ve diski, garantiden değiştireceklerini söylemişti servis bana. Cuma günü konuştum motor hazır gelip alabilirsiniz dediler. Aldım eve döndüm ama cumartesi yine aynı şikayetimin azalmış bir şekilde de olsa devam ettiğini gördüm. Öğleden sonra servise gittim abi değiştirdik falan dilan bi sürü laf bi sürü özen numaraları falan neyse bi iki bişey yaptı gene azaldır ses. Sonra eve döndüm. Bugün gene ses devam ettiği için başka bir ustaya götürdüm ve bir baktık ki aslında disk değişmemiş, tornaya sokulmuş. Diskin kenarlarında ve deliklerinde hala torna çapakları var ve dijital kumpasla ölçtüğümüzde ses yapan taraf 4 mm yerine 3,5 mm. Yani yamulan yeri düzeltmek için tornada inceltmişler. Şimdi yarın götürüp makinayı büyük olay çıkarmayı planlıyorum Antalya Nebioğulları Motorda. Ama öncesinde sana bir danışıp nasıl bir yol izlemeliyim sence diye sormak istedim.

Zaten akılcı bir çözüm de üretmezlerse başlarım garantisinden diyip çok güvendiğim ve bir çok motorcu tanıdığımın da çok övüp güvendiği bir ustaya, demirtaştan disk ve balata siparişi verip elimde yeni diskim ve balatam, gideceğim...

Celil Başkanım bu yalancı, beceriksiz ve benim hayatımı, diski değiştirdik diyip de tornaya sokarak riske atan pis düzenbazlar hakkında sence ne yapmalıyım????

paradidlecraft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tolga tunca
    öğrenci
     yok
     antalya
    Beğenmiş
    4
    Beğenilmiş
    8
    tesekkurler Celil abi

Uğur CERTEL
    Teknik Servis Müdürü
     DD350E-6 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Herkese Günaydınlarrrr

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1,074
    Beğenilmiş
    898
    Günaydın raptorcular yeni bi haftaya daha başladık herkese bol kazançlı günler..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    50,429
    Beğenilmiş
    6,754
    Günaydınlar Raptor Riders Ailesi Herkese iyi haftalar

Merhaba Suphi
    Servis sağlıklı doğru bir işlem yapmamış ama birde işin diğer tarafından bakarsak kendince çözüm bulmaya işi çözmeye çalışmış sanırım merkezden garantiden fren diskini vermemiş veya zorluk çıkarmış olabilirler onu sana yansıtmamış olabilir ama sana bilği verseydi sende ne olduğunu bilirdin bundan sonra ne yapılabilir öncelikle garantiyi bozma ileride bir terslik olursa lazım olabilir garantiyi bozmamak için yağ değişimlerini serviste yaptırıp garanti kitapçığını kaşelet bakım işlemlerini tanıdığın güvendiğin ustaya yaptır ama servise çaktırma

Diski yenilemek için istersen istanbulu distribütörü ara 0212 656656 bölge satış sorumlusunu iste durumu ona anlat onlar servisle bağlantıya geçer sorunu çözerler kolay gelsin

Alıntı ersupalit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başkan sana danışayım dedim bir. Biliyosun benim Ollie'nin ön diskinindeki problem diskin fabrika çıkışı hatalı olduğundan kaynaklandığını ve diski, garantiden değiştireceklerini söylemişti servis bana. Cuma günü konuştum motor hazır gelip alabilirsiniz dediler. Aldım eve döndüm ama cumartesi yine aynı şikayetimin azalmış bir şekilde de olsa devam ettiğini gördüm. Öğleden sonra servise gittim abi değiştirdik falan dilan bi sürü laf bi sürü özen numaraları falan neyse bi iki bişey yaptı gene azaldır ses. Sonra eve döndüm. Bugün gene ses devam ettiği için başka bir ustaya götürdüm ve bir baktık ki aslında disk değişmemiş, tornaya sokulmuş. Diskin kenarlarında ve deliklerinde hala torna çapakları var ve dijital kumpasla ölçtüğümüzde ses yapan taraf 4 mm yerine 3,5 mm. Yani yamulan yeri düzeltmek için tornada inceltmişler. Şimdi yarın götürüp makinayı büyük olay çıkarmayı planlıyorum Antalya Nebioğulları Motorda. Ama öncesinde sana bir danışıp nasıl bir yol izlemeliyim sence diye sormak istedim.

Zaten akılcı bir çözüm de üretmezlerse başlarım garantisinden diyip çok güvendiğim ve bir çok motorcu tanıdığımın da çok övüp güvendiği bir ustaya, demirtaştan disk ve balata siparişi verip elimde yeni diskim ve balatam, gideceğim...

Celil Başkanım bu yalancı, beceriksiz ve benim hayatımı, diski değiştirdik diyip de tornaya sokarak riske atan pis düzenbazlar hakkında sence ne yapmalıyım????

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Güzel bir hafta, bol kazançlı işler dileğiyle tüm aileye günaydın

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Herkese hayırlı haftalar

Alıcan motoru gidecen bi tepeye manzaraya karşı açıcan şarkıyı dinlicen:
    https://www.youtube.com/watch?v=mmS5HIFn9A0#t=173

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    İngilizcede bir deyiş var "I hate morning people... I hate mornings... I hate people" diye... Manası "Sabahları enerjik-zinde olan insanları sevmem... Sabahları sevmem... İnsanları da sevmem"... Forum dilimiz Türkçe olduğu için böyle gereksiz bir çeviri ile sözlerime başlarken asıl söylemeye çalıştığım şey saat öğlen olmasına rağmen hala kendime gelememiş olmam...

Pazartesi... sabah... hava kapalı... pöeh

o zaman ayılmama yardımcı olması maksadıyla dinlemekte olduğum bu gürültülü musiki eserini, beğeneceğini düşündüğüm Ankaralı üyemiz Mezarkabul'a yolluyorum... esen kalın...

https://www.youtube.com/watch?v=1DVDQwkYRCk

Sayfa 1605 Toplam 7744 Sayfadan BirinciBirinci ... 60511051505155515951603160416051606160716151655170521052605 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 20 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 19 misafir)

1. CELİL

Bu Konu için Etiketler