| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ulen ben boyl havanın taaaaa içine edeyim. Motora hasret kaldık valla. Bilseydim kar motosikleti alırdım .
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ankara istanbul tem yolu bile kapanmış kardan. Nisan diyolar da bu bilginiz aralık-ocak. Motora binemez olduk valla ya
Sent from my iPhone using Tapatalk
Düz Giden Furkan - TNK![]()
2M is my life... Music & Motorcycle
Yamaha XVS 950A
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Merhaba arkadaşlar, Yeni bir başlık açıp kalabalık etmeden buradan devam etmek istedim.
Tekrar aranıza döndüm. Bundan yaklaşık 3 yıl önce Regal'im vardı . Bu arada motoru sattım. Okulu bitirdim. Askere gittim geldim. Çalışmaya başladım ve sonunda tekrardan bir motor aldım 2 gün önce. Artık temelli olarak İstanbul'dayım. Tekrardan forumdayım.
Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Ekrem kardeşim tekrar aramıza hoş geldin. İlk fırsatta görüşmek dileğiyle.Bende sancaktepedeyim cok yakınız ılk fırsatta görüşelim.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Yamaha XVS 950A
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Hoşbuldum Alper abi, takipdeyim bir aksilik olmazsa ilk buluşmaya katılacağım.
Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Hell Yeah, it's friday
yani:Evet be, işte cumaHerkese hayırlı cumalar
![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Celil günü gelmiş, hava mis. hafta sonu süper olacakmış meteoroloji yetkilileri öyle buyurdular
Herkese hayırlı ve bereketli Cumalar, şimdiden iyi hafta sonları, çalışacak olanlara kolay gelsin...
Şu anda 1586 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1586 misafir)