Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1625 Toplam 7906 Sayfadan BirinciBirinci ... 62511251525157516151623162416251626162716351675172521252625 ... SonuncuSonuncu
Toplam 79052 adet sonuctan sayfa basi 16,241 ile 16,250 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Herkese günaydın ve iyi haftalar...

Bugün insanlık için küçük, benim için ise büyük bir gün çünkü kişisel tarihimde ilk defa işe motorla geldim. Bir sürü yokuşun ve inşaatın, harfiyatın bulunduğu 10 km lik bir parkuru hiç stop ettirmeden, viteste problem yaşamadan, sarsıntısız geldim. Motordan ineli iki saat oldu hala etkisi geçmedi... Çok çok mutluyum... Gerçi sağolsun işyerinde yaşananlar o mutluluğun daim olmasına izin vermiyor neticede Pazartesi ve işyeri (ölümcül ikili) ama olsun be, azmin zaferidir bu

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Suphi cok gecmis olsun kardesim

Bu mesaj Cep Telefonumdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Rainmaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese günaydın ve iyi haftalar...

Bugün insanlık için küçük, benim için ise büyük bir gün çünkü kişisel tarihimde ilk defa işe motorla geldim. Bir sürü yokuşun ve inşaatın, harfiyatın bulunduğu 10 km lik bir parkuru hiç stop ettirmeden, viteste problem yaşamadan, sarsıntısız geldim. Motordan ineli iki saat oldu hala etkisi geçmedi... Çok çok mutluyum... Gerçi sağolsun işyerinde yaşananlar o mutluluğun daim olmasına izin vermiyor neticede Pazartesi ve işyeri (ölümcül ikili) ama olsun be, azmin zaferidir bu
    Kardeş gün gelecek, uzun yollara gideceksin, bayırlara kırlara doğru süreceksin..

Suphi bu arada sana da çok geçmiş olsun, bırak muhattap olma böyle sığırlarla..
    iyi olmuş motorculara bulaşmamayı öğrenir o manda
    Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Herkese hayırlı haftalar

Allah beterinden korusun Suphi abi

pacasi_camurlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Furkan Senses
    insaat muhendisi
     regal raptor dd 250cc
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    geçmiş olsun suphi abi dikkat etmek lazım .
    hep düşünüyorum kask ve korumalı mont var ama bacakları koruyacak bi şey yok bunun için ne yapmalı korumalı pantolonlar bi işe yarıyor mu . başka bi konuda düşünce motorun altında ayak kalıyor mu düşenler bi tecrübeleri ile yardımcı olabilir mi bana : )

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Öncelikle mesajını geç fark ettiğim Suphi'ye bir geçmiş olsun da benden... Bence de o sığırlarla muhattap olma, adamdan sayarlar, başın belaya girer. Yine iyi polis görmüş, genelde yaptıkları magandalıklar yanlarına kar kalıyor...

Pantolon konusunda henüz almadım ama korumalı pantolon almayı düşünüyorum. Özellikle dizleri ve kalçanın yan taraflarını korumak gerektiğine inanıyorum. Bu noktada Hudson'da falan satılan kevlarlı, dışı kot pantolon görünümüne sahip pantolonlar var, normal kot gibi gözüküyor aynı. Rahatlığını bilemem, denemedim ama almayı düşünüyorum. Chopper ruhuna aykırı düşmediği veya anormal sırıtmadığı sürece her türlü korumanın kullanılması taraftarıyım.

Ben de motoru aldığımın ertesi günü asfaltı öptüm ve korumalı pantolonum da yoktu. İki şeyin çok önemli olduğunu düşünüyorum : Birincisi düşme-kayma anındaki süratin (ben çok yavaştım), ikincisi de kontrolü kaybettiğin anda motordan mümkün olan en hızlı şekilde uzaklaşmak, yani motoru bırakmak, motordan kurtulmak... Yana doğru düşmelerde yandaki koruma demirleri belli bir açı oluşturarak motorun altında kalmanı engelliyor. Ancak yine de ayağının arka tarafa, sinyallerin olduğu bölüme sıkışması olası, bu nedenle korumalı bot giymek de en az pantolon kadar önemli. Öne doğru uçma ve arkaya doğru düşme durumlarında ise işin Allah'a kalmış, bu tip kazaları en ucuz atlatan bi taraflarını kırıyor zaten...

Kısacası Furkan kardeşim, ben bu motorla ve standart korumalarla e-5 te 80-90 ile giderken düştüğümde sağ kalacağıma pek inanmıyorum. O nedenle asla o hızlara çıkmıyorum. 20-30 ile giderken düştüğünde ise eğer eldivenden bota korumaların tamsa, biraz da şansın varsa gülerek hatırlar, forumda anlatırsın...

Motorsiklet böyle bir alet, gönül ister ki hiç düşmesin ama oluyor işte... Fazla takıntı haline getirmeden, dikkatli olmak lazım. Korkular, insanın hareket kabiliyeti üzerinde direkt etkiye sahiptir. Korkularla yüzleşmek ve o korkuyu seni konsantre bir binici haline getirmesine doğru yöneltmek lazım. Paranoyak olmak lazım, yavaş gitmek lazım...

İlker Akgül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlker Akgül
    Hemşire
     VİRAGO 535
     Antalya
    Beğenmiş
    382
    Beğenilmiş
    144
    Günaydın raptorriders ilhan geçmiş olsun kardeşim bensiz gezersen ole olur dicem olmicak

Antalya-Merkez
    ilker akgül ANTALYA-MERKEZ

ersupalit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Suphi Ilhan Yılmaz
    Dişhekimi
     RR Daytona 250cc Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    5
    Alıntı pacasi_camurlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun suphi abi dikkat etmek lazım .
    hep düşünüyorum kask ve korumalı mont var ama bacakları koruyacak bi şey yok bunun için ne yapmalı korumalı pantolonlar bi işe yarıyor mu . başka bi konuda düşünce motorun altında ayak kalıyor mu düşenler bi tecrübeleri ile yardımcı olabilir mi bana : )
    Valla bilinçli yatırmış olsam da ayak sıkışıyo, o yüzden bot şart... Bunun yanında montum, kaskım ve eldivenlerim iyi oldukları için üstte hiç hasar yok, kas ağrısı hariç. Hızımın da 35-40 km olduğunu hesaba katarsak biraz sürüklenmeme rağmen kollarda, ellerde ve sırtta sıfır hasar.

Ancaaaakkkk gelelim zurnanın zırt dediği yere. Bugün itibariyle çanağın kenarı fena ağrıyo çünkü korumalı pantolon olmadığı ve ilk yere çarpan nokta orası olduğu için ezilme kaçınılmaz olmuş. Renklere bakılırsa fena ezmişim sarısı var yeşili var moru var yani çanağı ve bacağı kırmaktan allah korumuş o kadar diyeyim.

Uzun lafın kısası bu kadar düşük hızda bile düşünce ciddi ağrı çekiyosam ve ezilmeler oluyorsa, biraz daha ciddi bir kazada korumasız bölgelerde gerçekten hasarlı yaralanmaların olması kaçınılmaz olur tahminimce. O yüzden:

*Kask
    *Mont
    *Pantolon
    *Eldiven
    *Bot

kesinlikle şart. Chopper ruhuna uysun uymasın. Benim ruhum daha değerli ;)

Bunların yanında seni unutmadım İlker kardeş konuyu açınca zooorrrttt diye gözümün önüne kocaman keyif foton geliyo çok ayıp hem sen gel gezelim dedin de gezmedik mi bak böyle zeytinyağından hafif Demirel hesabı, çıkarım su üstüne işin şakası bir yana teşekkür ederim sana ve tüm geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara

Seçkin-67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Seçkin Çankaya
    operatör
     2015 regal raptor spyder 350
     Zonguldak
    Beğenmiş
    58
    Beğenilmiş
    195
    Suphi kardeşim geçmiş olsun Allah beterinden saklasın seni ve hepimizi seni şu an belkide en iyi ben anlıyorumdur bende iki gün önce düştüm motordan arkadaşın motoru yeni öğreniyorum daha motor sürmesini. Yaklaşık 20 km hızla düştüm ellerimin iç tarafı ve sağ dizim sürtünmeyle yüzüldü özellikle sol elim fena yanıyor şimdi zonk zonk acı çekiyorum bu kadar düşük hızla sonuç buysa gersini hayal etmek istemiyorum. Full koruma sart hatta farz , farz eldiven dizlik olsa hiçbişeyim yoktu şu an.

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Tüm Raptor Riders Türkiye'ye selam olsun

Murat abi nickini görünce gördüğüm rüya aklıma geldi.Rüyamda Bruce Dickinson konserindeyim.Bruce, Iron Maiden'dan ayrıldığını söylüyordu

Sayfa 1625 Toplam 7906 Sayfadan BirinciBirinci ... 62511251525157516151623162416251626162716351675172521252625 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 327 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 327 misafir)

Bu Konu için Etiketler