Pazar günü yağışlı gösteriyor.Benimde öğlen 2 de aöf sınavım var.Sonrasında hava şartlarına göre katılabilirim![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Pazar günü yağışlı gösteriyor.Benimde öğlen 2 de aöf sınavım var.Sonrasında hava şartlarına göre katılabilirim![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Erdinç pazar günü havanın tek yağmur veren günü ve 11 dereceye düştüğü kötü bir gün malesef c.tesi parçalı bulutlu 17 derece daha iyi bir hava var c.tesi olabilir fakat malum durumumdan dolayı ben katılamam ama başlık açıp sizler aranızda organize olabilir günü değerlendirebilirsinz![]()
Suzuki marauder VZ 800
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Tamam celil abi
Arkadaslar cumartesi is durumunuz nasil
ozaman buradan baslik acmadan bi bakalm bosuna baslik acmayalim
cumqrtesi 13.00 gibi bulussakmi biseyler yapariz en kotu b.koy yada avcilar sahil belki b.cekmece sahil toplanalim uzun zaman oldu
Yamaha XVS 950A
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Merhaba arkadaşlar bugün işten biraz erken çıktım. Fırsat bu fırsat turlayayım biraz dedim. Hemde motora aksesuar bakarım falan derken demez olaydımMotorla 20 km yol gitmişken ışıklarda istop etti. Çalıştıramadım motoru. Marş yemiyor. Dijital ekran gidip geliyordu.
Aklıma Alper abi geldi.Aradım anlattım durumu çok saolsun hemen önerilerde bulundu. En basiti akünün zayıflamış olabileceği ve vurdurmam gerektiğini anlattı.
230 Kg aleti başladım yokuş yukarı itmeye..
Benzin almam gerekliydi bir daha vurduracak yokuş bulamam diye bastım eve gittim.
Şimdi eve geldik gelmesine ama aküyü değiştirmek gerekecek. Önerileriniz nedir ?
Alper abi saat geç oldu diye bir daha rahatsız etmek istemedim. Dediğin doğruymuş![]()
Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir

DD250E6C daytona 2013
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)geçmiş olsun,akü şarj aleti durumu çözer.
r
i
0 Rh (+)Günaydın Raptors, haftanın sonunu gördük çok şükür...
Cumartesi günü Anadolu Yakası'nda bir ekşın yok sanırsam?
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar abiler kardeşler![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydınlar Herkese cuma gelmiş bir hafta sonu daha geliyor
Şu anda 352 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 352 misafir)