| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Küba SL200
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)23 Nisan ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK Bayramımız kutlu olsun.......
Normal de takım elbise giydiğinde daha ağır adımlarla yürüdüğünü anımsa ve kimseyle yarışma. Görev paylaşımı yaptık, o işe ’racingci’ kardeşler bakıyor.
Yamaha Dragstar 650
İzmir/Bornova
A Rh (-)Günaydın RR ailem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mımız kutlu olsun.
Yaşım küçükken çok sevinirdim 23 Nisan gelince, stadyumlara giderdim, okul bahçelerine giderdim yapılan gösterileri izlemek için. Ama hep büyük büyük insanlar en önlerde olup beni ve diğer çocukları unuttuğu için izleyemezdim. En son 5. Sınıftayken " Bu ne biçim bayram, hep büyükler izliyor, onlar görüyor, biz göremiyoruz, hani çocuk bayramıydı! " diye sitem edip küsmüştüm 23 Nisan ' a.
Bu seneye kısmetmiş 23 Nisan 'nın içinde bulunmak. Bu sefer hiç bir çocuğun benim gibi sitem etmesine izin vermiycem, büyükleri en öne aldırmıycam.
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Gunaydin. Ulusal egemenlik ve cocuk bayramimiz kutlu olsun.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydın RR herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Çalışanlara hayırlı işler bol kazançlar şanslı olanlara da iyi gezmeler![]()
Düz Giden Furkan - TNK![]()
2M is my life... Music & Motorcycle
Regal Raptor DAYTONA 250E-6C
İstanbul- Şişli (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Günaydın abiler kardeşler 23 Nisan egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun. Herkese kolay gelsin

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Tüm aileye günaydın.
23 Nisan hepimize kutlu olsun
YOK
Ankara-Çankaya
0 Rh (+)günaydın RR hepimizin 23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayramı kutlu olsun
Harley Davidson Sportster XL883 Custom
İstanbul - Sultanbeyli (Anadolu Yakası)
0 Rh (-)Günaydın RaptorRiders
Galaxy Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LİVE TO RİDE
RİDE TO LİVE
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)herkese günaydınlar...![]()
Şu anda 365 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 365 misafir)