| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
RR Spyder 250
İstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)merhabalar arkadaşlar![]()
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Yok- Yakinda..
Samsun - İlkadım
A Rh (+)Herkeze merhabalar Bugun samsunda bir chopper motorsiklet grubundan biri aradı 19 mayısta tanışmıştık.kardeşim yarın müsaitsen görüşebilirmiyiz dedi yarın samsundan taşınıyormuş haralde vedalaşalım dedi dost kazanmak önemli bu dünyada felan helal olsun tabi görüşürüz allah razı olsun şuan tuhaf oldum dedimniyeki dedi daha dün tanıdığın biri için dedim nasıl biri olduğunu bilmediğin biri hakkında böyle düşünmen beni biraz şaşırtı ama hoşuma gitmedi deyil dedim bana aynen böyle dedi . RAPTORRİDERS a üye olman benim için yeterli dedi ve bugun iyiki sizinleyim iyiki beni aranıza aldınız diyorum ve tüzükte neden bukadar kural olduğunu daha iyi anladım RAPTORRİDERS In Ayrı bir saygınlığı var . Tam olarak üye olmasam da üyelik yolunda koşuyorum herkeze iyi geceler .
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
Konu coni-blaze55 tarafından (21.Mayıs.2016 Saat 01:13 ) değiştirilmiştir.
*Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir.
RAPTOR RİDERS SAMSUN
coni-blaze55 (Fırat KARGA)
YOK
Ankara-Çankaya
0 Rh (+)Herkese iyi geceler RR ailesi kendinize iyi bakin.
Andarkan dedigin sert bakışlı,dik, mağrur, yiğit, atılgandır. gözleri ateş saçar.
Yok- Yakinda..
Samsun - İlkadım
A Rh (+)
Amin inşallah abi pack almak önemli deyil aslında o packin hakkını verebilmek önemli görmedin mi abi adam sadece üyeyim diye bana güveni sonsuz o packı taktın mı sırtına Saygınlığını bozmayacaksın ve bende kendime güveniyorum tek sorun para yaza allah izin verirse motorumu alıp direk yapıcağım iş il teşkilatlarını gezmek
*Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir.
RAPTOR RİDERS SAMSUN
coni-blaze55 (Fırat KARGA)
Bajaj Avenger Street
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası )
0 Rh (+)Herkese iyi geceler arkadaşlar. Sabah 5:30'da işe gidicek arkadaşların acısını paylaşalım , sevelim. :(
...Feel The Wind...
Şu anda 328 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 328 misafir)