[QUOTE=gabriel cash;260325]diğer her fotoğrafın gibi demek istedin herhalde polat :D
heee öyle![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Kawasaki VN800(Vulcan) 2006 Model
İzmir/Bornova
AB Rh (+)[QUOTE=gabriel cash;260325]diğer her fotoğrafın gibi demek istedin herhalde polat :D
heee öyle![]()
İzmir/Bornova
AB Rh (+)alıntı yapamıyorum nasıl yapcam????
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
İzmir/Bornova
AB Rh (+)Ben alıntı ile cevapla diyorum alttaki açılan kutucuktan kopyalıyorum işe yarıyor kesin bilgi : DDDD
bende kutu açılmıyoneyse bakalım bizde böyle yaparız
BMW R1100RT
Karşıyaka/İzmir
A Rh (+)Her ne kadar kişi bilgilerinde motorun dd250 - 10e olarak gözükse de Uğur' un yorumuna istinaden Shadow Asya-Avrupa versiyonu kullandığını tahmin ediyorum. Motorunu vurdurarak çalıştırman ciddi arızalara sebep olabilir. Zaten ağırlık ön tarafta olduğu için vurdurmak da oldukça zordur. Hemen lastik kitleyip kaydırır. En mantıklısı başka bir aküden takviye yapman. Geçmiş olsun...
aycanblmts (13.January.2017), Bypale (12.January.2017), centaur (12.January.2017), emreozkok (12.January.2017) Bunu beğendi.
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Ne maskeymiş arkadaş7 Ocak'ta Başakşehir PİM'e geldi. Bugün 14:00'e kadar durum aynıydı. Aradım ulaşamadım. Ptt online hizmetlerden bir uzman ile görüştüm afaki-saçmasapan cevaplar aldım. Oturdum şikayetimvar a döşendim güzelce... Harbiden işe yarıyor
Çarşı karıştı
Adamlar 5 gündür beklettilerini hemen yola çıkardılar..

YAMAHA XVS 950A
Bursa
0 Rh (+)No fear! No rules! No limit! 8)
Şu anda 1666 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1666 misafir)