Günaydın RR
Güzel bir haftanın başlangıcı tabiki RR Ankara Teşkilatı nın son buluşma konusunda sizleri bekliyor, hadi durmayın konuyu ziyaret edin
Mehmet A.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Hyosung GV250 (KERATA)
Ankara-Mamak
A Rh (+)Günaydın RR
Güzel bir haftanın başlangıcı tabiki RR Ankara Teşkilatı nın son buluşma konusunda sizleri bekliyor, hadi durmayın konuyu ziyaret edin
Mehmet A.
Akcollu (14.Ocak.2019), CELİL (14.Ocak.2019), newmoon06tr (14.Ocak.2019), Ömer (14.Ocak.2019) Bunu beğendi.
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
RegalRaptor 250E9B (KOÇ) (Anı yüklemesi tamamlandı) 2017-2021
Hyosung GV250EFİ (KERATA) (Anı yüklemesi devam ediyor) 2021-

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Herkese iyi Günler iyi Haftalar Hayırlı İşler Bol Kazançlar Arkadaşlar![]()
![]()
Akcollu (14.Ocak.2019), newmoon06tr (14.Ocak.2019), Ömer (14.Ocak.2019), Zafer (14.Ocak.2019) Bunu beğendi.

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Iyi geceler rr

Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
Ankara
0 Rh (+)İyi geceler RaptoRRiderS
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
OF COURSE, AIR FORCE

Daelim Daystar 250
ANKARA
A Rh (+)İyi geceler RR
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VFR 800X Crossrunner
Ankara/Gölbaşı
A Rh (+)Hayırlı geceler RaptorRiders
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...
Regal Raptor Daytona 250
Konya
A Rh (-)İyi geceler RR, gecenin vaktinde aklıma düşen bi soruyu sizinle paylaşmak istedim. Okul nedeniyle bu kış akümü sökmeye hiç vaktim olmadı, 3 hafta dayanır diye düşünmüştüm ama 3 aylık aküm dayanamadı sanırım. En son tam olarak 3 hafta önce kullandım motorumu, kontağı çevirdiğimde normal bi şekilde ışıklarımın yanmasına ve depomun dolu olmasına rağmen marşa basınca ses çıkartmaktan başka bir şey olmadı. Vurdurmaya çalıştım çalışır gibi oldu ama çalışmadı. En mantıklısı olarak ne yapmam doğru olur, fazla bilinçli olmayışımı affedin. İyi geceler

Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
Ankara
0 Rh (+)Mehmet selam, ışıkların yanması ve marşa basınca ses çıkartmaktan başka bir şey olmadı demissin. ses çıkartmak derken neyi kastediyorsun. Normal marş mı bastı, yoksa tırtttt diye kısa bir ses mi duydun. Normal marş basıp çalışmadıysa, fazla marş basmaktan dolayı, bujilerin ıslanmış bu yüzden çalışmamış olabilir. Bu durumda bujileri söküp temizlemeni yada değiştirmeni öneririm.Marş basmada tırtttt diye birses duyuyorsan eğer, akü zayıflamış ve marş motorunu çeviremiyor olabilir. Bu durumda akünün şarja bağlamanı öneririm. Kolay gelsin.
OF COURSE, AIR FORCE

VFR 800X Crossrunner
Ankara/Gölbaşı
A Rh (+)Günaydın hayırlı sabahlar RaptorRiders
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...
Şu anda 28 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 28 misafir)