gunaydın raptor riders.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

RR Daytona (GANDALF)
Köyceğiz / MUĞLA
0 Rh (+)Merhaba dostlar.
ONLİNE GEYİK olduğu için ve alakasız konu olduğu için başka yerden konu açmıyorum.
Sizlerin görüşüne ihtiyacım var....
Yeğenim Üniversite sınavına giriyor ve mühendislik fakültelerine puanı yetecek düzeyde.
Mühendis olan dostlara öncelikle sizlerin görüşlerini ve mühendislik dışı görüşlerinizi almak istiyorum.
Mühendisliklerden hangisi tercih edilmeli?
Mühendislik dışı ne olabilir?
Katkılarınız için teşekkür ederim....

YAMAHA XVS950 ( Kızıl Gonca)
ANKARA GÖLBAŞI
AB Rh (+)İnşaat mühendisi olarak benim mesleği hiç önermem. Piyasa doydu. Kendi baba parası varsa mürahitlik yapacaksa olur.yoksa sürünür.
Makine ve elektrik elektronik öneririm alanları çok geniş.
Mekatronik ve endustri muhendisliği iyidir.
Puanlar tutmaz ise.. Kimya ve Gıda mühendisliği iyidir. Uçak seviyosa uçak mühendisliğide iş yapar.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL (23.Mayıs.2019), cicada (23.Mayıs.2019), Eray Aksoy (23.Mayıs.2019), Mehmet A. (23.Mayıs.2019), newmoon06tr (23.Mayıs.2019) Bunu beğendi.
HAYATTA EN HAKİKİ MURŞİD İLİMDİR. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Offf çok sıkıntılı bir konu bu.Benim oğlan da iki yıl sonra sınava girecek.Sayısalcı ama henüz tam olarak meslek seçebilmiş değil.Neredeyse her kasabada bile Üniversite,Fakülte olmasından dolayı piyasada Üniversite mezunu çok fazla işsiz mevcut.İleride de geçerliliğini yitirmeyecek,kendisini ve ailesini rahat ettirecek bir meslek seçmesi gerek.Ama karar veremedi henüzVallahi ben de sizlerden tavsiye alabilirim bu konu hakkında.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

VFR 800X Crossrunner
Ankara
A Rh (+)Aynı durum bizdede var Eray hocam. Benim kızda 2 yıl sonra girecek şimdi 10. Sınıfta seneye başlıyor maraton. Beyin cerrahı olmak istiyordu vaz geçti. Bilgisayar mühendisliği dedi sonra. Şimdi de makina mühendisliği okusam diyor akşama kontrol mühendisliği diyor. Daha kaç şekle gireriz 2 yılda bilemiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
CELİL (23.Mayıs.2019), cicada (24.Mayıs.2019), Eray Aksoy (23.Mayıs.2019), newmoon06tr (24.Mayıs.2019), Raci06 (23.Mayıs.2019) Bunu beğendi.
İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Maaşallah.Allah bağışlasın hepimizin ve bil cümle yavrularımızı.Seninle bayağı ortak noktamız var anlaşılanBenim oğlan da 10. sınıfta.15 Temmuz 2003 doğumlu.O da ilk Beyin Cerrahı olacağım dediydi.Ardından Mimar,Makine Mühendisi,Bilgisayar Mühendisi,Yazılım Uzmanı....Şu an ne olmak istiyor sorumadım bile.Daha fazla kafam allak bullak olsun istemedim
![]()
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.
Şu anda 407 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 407 misafir)