| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

RR Daytona (GANDALF)
Köyceğiz / MUĞLA
0 Rh (+)
Spyder 350 - Börteçine
İstanbul - Mecidiyeköy
B Rh (+)"Öd tengri aysar, kişi oglı kop ölgeli törümiş" demiş atam Bilge Kağan

Hyosung GV250 (KERATA)
Ankara-Mamak
A Rh (+)Abi onlineler beni pek sarmıyor güzel ana hikaye, hadi beee dedirtecek yan hikayeler olsun yeter. Bir güzel manzara. Pve de olsa onlinelerdr lvl sistemi hoşuma gitmiyor, 1 lvl için 3 yıl çabalamak istemiyorum açıkçası. Arkadaşlarla oynamak biraz sarar ama işte arkadaşta yok
Stardev benimde listemde ama sırf görüntüden dolayı biraz sallıyorum![]()
İmza:
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
RegalRaptor 250E9B (KOÇ) (Anı yüklemesi tamamlandı) 2017-2021
Hyosung GV250EFİ (KERATA) (Anı yüklemesi devam ediyor) 2021-

Hyosung GV250 (KERATA)
Ankara-Mamak
A Rh (+)İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Stardew Valley de lvl sistemi yok.Yani karakterin standart.Oyunda sana bir çiftlik miras kalıyor.Çiftçilik,tarım,balıkçılık ve madencilik yaparak para kazanıyorsun.Yaptıkça mesleki tecrüben artıyor ve orada seviye atlıyorsun sadece.Maden de bir sürü değişik yaratık var.Bazıları şirin ama adamı duman ediyorlar.Orada sağlam girişiyorsun onlara.Grafikler,çiftçilik falan derken bayağı bir önyargılıydım.Ama gerçekten çok güzel bir oyunmuş.Tek veya 3 arkadaşını davet ederek toplamda 4 kişiye kadar oynayabiliyorsun.Sanırım Steam hesabın var ? Şayet varsa bana arkadaşlık isteği at.Steam den oyunu alıp oynayabilirsin.Beğenmezsen iade edip paranı geri alabiliyorsun.Oyunu oynamamışsan 14 gün süren var iade için.Oynamış ve oynama süren 2 saati geçmemişse yine iade edebiliyorsun.Altta Steam hesabımın resmini atıyorum beni bulabilmen için.Tabi hesabın varsa
Nörek Hocam yahu...Motosiklet ilanlarına bakıp iç geçiriyorum
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Hyosung GV250 (KERATA)
Ankara-Mamak
A Rh (+)
bulentbc (22.Mart.2021), CELİL (22.Mart.2021), endroad (22.Mart.2021), Eray Aksoy (22.Mart.2021), Raci06 (23.Mart.2021) Bunu beğendi.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

VFR 800X Crossrunner
Ankara/Gölbaşı
A Rh (+)Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...
Şu anda 23 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 23 misafir)