Günaydın RaptoRRiderS
RMX3085 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Regal Raptor Daytona 250 S
İstanbul Maltepe (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Günaydın RR ailesi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
CELİL (3 Hafta önce), deatheater (3 Hafta önce), erkopaşa (3 Hafta önce), Resul.D (3 Hafta önce), Tarmina (3 Hafta önce) Bunu beğendi.

Keeway land cruiser
Ankara
A Rh (+)Günaydın Raptor Riders
CELİL (3 Hafta önce), deatheater (3 Hafta önce), erkopaşa (3 Hafta önce), Küpeli (3 Hafta önce), Tarmina (3 Hafta önce) Bunu beğendi.
hyosung gv 250
Istanbul
0 Rh (+)
VFR 800X Crossrunner
Ankara/Gölbaşı
A Rh (+)Günaydın raptorriders hayırlı günler cümleten
SM-A566B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL (3 Hafta önce), deatheater (3 Hafta önce), Küpeli (3 Hafta önce), Resul.D (3 Hafta önce), Tarmina (3 Hafta önce) Bunu beğendi.
Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...

Hyosung GV 250
İstanbul - Küçükçekmece
A Rh (+)Herkese iyi akşamlar Raptor Riders. merakta bıraktığım için kusura bakmayın. özet geçecek olursam elciğe giden gaz telini söktükten sonra gaz kelebeklerinden gelen iki telden birinin yerinde olmadığını farkettim. onu yerine takıp depoyu da takıp motoru çalıştırdım. sabit 2000 devirde sorunsuz çalıştı. emin olmak için kapatıp tekrar marş bastım ve herhangi bir dalgalanma yada anormal devir artışı yoktu. tabii bu esnada tüm alet edevatlar gibi telefonum da selenin üstündeydi ve titreşimden yüz üstü düştü komple ekran gitti bu yüzden haber veremedim. eve varış yaptım telefonu tamirciye bırakacağım eski telefonlardan biriyle idare edeceğim gibi gözüküyor
better to burn out than to fade away

Benda Rock BD300
Tekirdağ
A Rh (+)
CELİL (3 Hafta önce), deatheater (3 Hafta önce), erkopaşa (3 Hafta önce), Küpeli (3 Hafta önce) Bunu beğendi.
True Homies Make You Feel Good

Regal Raptor Daytona 250 S
İstanbul Maltepe (Anadolu Yakası)
A Rh (+)
CELİL (3 Hafta önce), deatheater (3 Hafta önce), erkopaşa (3 Hafta önce), Tarmina (3 Hafta önce) Bunu beğendi.
Şu anda 22 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 22 misafir)