Günaydın Raptor Riders
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Keeway land cruiser
Ankara
A Rh (+)Günaydın Raptor Riders
CELİL ( 5 Gün önce), deatheater ( 4 Gün önce), erkopaşa ( 4 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Küpeli ( 3 Gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce) Bunu beğendi.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydınlar Raptor Riders 🖐🤟
deatheater ( 4 Gün önce), erkopaşa ( 4 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Küpeli ( 3 Gün önce), Resul.D ( 4 Gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce) Bunu beğendi.

Hyosung GV 250
İstanbul - Küçükçekmece
A Rh (+)Herkese iyi günler Raptor Riders, deponuzdaki benzini kontrol etmeyi unutmayın sonra benim gibi sabah işe giderken yolda kalabilirsiniz
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
better to burn out than to fade away

VFR 800X Crossrunner
Ankara/Gölbaşı
A Rh (+)Haydaa, geçmiş olsun Ankara'da olsan yetiştirdik Yiğit Efe
SM-A566B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL ( 4 Gün önce), deatheater ( 4 Gün önce), karatepeemre2 ( 4 Gün önce), Küpeli ( 3 Gün önce), Resul.D ( 4 Gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce) Bunu beğendi.
Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...

Hyosung GV 250
İstanbul - Küçükçekmece
A Rh (+)better to burn out than to fade away

VFR 800X Crossrunner
Ankara/Gölbaşı
A Rh (+)
CELİL ( 4 Gün önce), deatheater ( 4 Gün önce), karatepeemre2 ( 4 Gün önce), Küpeli ( 3 Gün önce), Resul.D ( 4 Gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce) Bunu beğendi.
Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...

Benda Rock BD300
Tekirdağ
A Rh (+)Günaydın millet
CELİL ( 4 Gün önce), deatheater ( 4 Gün önce), karatepeemre2 ( 4 Gün önce), Küpeli ( 3 Gün önce), Resul.D ( 4 Gün önce) Bunu beğendi.
True Homies Make You Feel Good

Keeway land cruiser
Ankara
A Rh (+)Günaydın Raptor Riders
CELİL ( 4 Gün önce), deatheater ( 4 Gün önce), erkopaşa ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 3 Gün önce), Küpeli ( 3 Gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce) Bunu beğendi.

Keeway land cruiser
Ankara
A Rh (+)Geçmiş olsun yiğit efe aynı sorunu çok sık yaşıyorum benzin musluğu deponun ortasında ve bu durumda benzin yarı depodan biraz aşağıya düştü mü benzin çekmiyor benzin olmasına rağmen yolda kaliyorummuhtemelen pis benzini dipten çekmesin diye böyle yapmışlar bu durum beni çok yoruyor
sürekli yarı depo üstü fullenyakin gezmek zorunda kalıyorum
![]()
CELİL ( 4 Gün önce), deatheater ( 4 Gün önce), erkopaşa ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 3 Gün önce), Küpeli ( 3 Gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce) Bunu beğendi.
Şu anda 139 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 139 misafir)