Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim first leydim....valla hatuna değdirdiler heralde...o da bacaanı eksoza değdirdi...şimdi bu günde denize götürecem onu tuzlu su ii gelir...

heee.. bide bacaanı eksoza değdirse ii bu gecede altınkaya barajındaydık .... ordan dönüşte gece 2 de motoru garaja çekerken yançantaları da boşaltmaya uuraşıyodum.. Oya hanımın düşürdüğü boş bi poşetde eksoza yapıştı...hieyyyttttt.. [smilie=redcolorz3_pdt_11.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_11.gif] dedim ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: yeter ulan ne istiyon eksozlarımdan...az daha döveceedi beni.. :mrgreen: :mrgreen:

selçuğum carvalhom sanada geçmiş olsun diyelim....yannız bişi diimmi... bizim hatun bu memleketin en eski artçısıdır...teeeee flört ediyoken kamyon gibi motorla geziyoduk .... bence biras göz değdi yavvv....millet bu motorla gezme işini bi mok zannediyo.. değdirecek şekilde bakışları oluyo...herkesde bunu hissediyodur bence....yarın bi tane at nalı, bi baş sarmısak .bi kaç parçada tütsü mütsü bişilier alıp koyacam motora...

Çok geçmiş olsun 5 hafta önce bende yandım ve hala tamamen geçmedi.2.derece yanıkmış.Dr.sulu yara olduğu için açık bırakma ve güneşe maruz bırakma dedi.Tuzlu su iyileşmesini geciktirebilir,diye düşünüyorum.Allah eşinize sabır versin,sinir bozucu oluyor çünkü.