| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor
Çanakkale
AB Rh (-)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)hüseyin maşallah çaylak gidon makina çok hoş görünüyordeğmesin
allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin
makinanın üstünde oturdugun resimde çok karizmatik çıkmış![]()
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)bende istiyorum şöle bi çaylak gidon taktırmak yahuhüseyin sen nerden temin ettin nası yaptın kaça maloldu biraz bilgilendirirsen?
-
Ankara
A Rh (+)benim çitaya taksam nasıl olur diye düşündüm abzürt bir şekil çıktı ortaya :D
çok yakışmış sizin rr'a güle güle kullanın![]()
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Regal Raptor
Çanakkale
AB Rh (-)Herkese teşekkürler çaylak gidon çok hoş duruyor ve kullanmasıda çok zevkli tavsiye ederim aynı zamanda da çok dikkat çekiyor :D Ben aldıpımda böyleydi ancak ark int sahbinden.com dan gidonu almış bir tane motorcuya da taktırmış.Ben sadece aldığımdan bu yana yan çanta aldım :D

Regal Raptor DD250E-9B 2011
İzmir
AB Rh (+)Cok tatlı olmus.Uzun surelı kullanımlarda agrı yapıyor mu?
Regal Raptor
Çanakkale
AB Rh (-)Herkesin sorduğu ve en merak ettiği konu kollarının ağrı yapması ve kullanımın kolay olup olmaması ancak sunu diyebilirm ki su ana kadar uzun sürüşlerde hiç bir kol agrsı yada uyuşması yaşamadım ancak her motorda olur mu bilmıyorum ancak bel ağrısı yaşadım belkide gidon yüksek oldugu içindir mi bilmıyorum işte baska motor kullanmadıgımdan bilemeyeceğim ancak dikkat çekmesi ve rr bu gövde olan modellrine yakıştıgını düşünüyorum.
Konu CELİL tarafından (22.July.2012 Saat 13:41 ) değiştirilmiştir.
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Mc ninde dedigi gbi belirli mesafedn sonra hepsinde agri hissedilir ama tebrikler kardesim motorun dıs gorunusuyle uyumlu olmus,kazasiz belasiz kullan insboncugunu ihmal etme
![]()
RR 250 E10
Ankara
A Rh (+)extra kas yapar...
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)